Wij zijn erg trots op onze Zoover award 

zeiljacht Amazon waardering 9.4

WIFI aan boord!!

Bareboat zeilen / jacht verhuur - Zeilen met uw gezin of uw vrienden rondom Corfu

De Ionische zee is bekend om haar goede zeilomstandigheden, gunstige wind, mooie eilanden met talrijke ankerplaatsen, pittoreske baaien en kleine haventjes met tavernes langs de kade. De ideale ingrediënten voor een onvergetelijke zeilvakantie. Ondanks het feit dat zeilen en navigatie in het Ionische gebied relatief eenvoudig is, is onze belangrijkste prioriteit veiligheid. We vereisen daarom voldoende zeilervaring van onze klanten die een van onze zeiljachten bareboat willen huren. Dit is het geval wanneer u RYA day skipper, CWO III of gelijkwaardig bent gecertificeerd. Verder dient u ervaring te hebben met het aanmeren in de Middellandse Zee.

Onze Jachten Amazon en Eos

                          

 
Wat kunt u van ons verwachten?
Alle bedden zijn al opgemaakt, de boodschappen, indien u die vooraf besteld heeft, staan al aan boord dus niets hoeft meer en u kunt heerlijk relaxen en gaan genieten van uw welverdiende zeilvakantie. U wordt u door ons persoonlijk ontvangen en zullen wij u een uitgebreide uitleg geven over het jacht. Hierbij zal onder andere alles aan de orde komen over het gebruik van de apparatuur aan boord, de werking van de toiletten en douches, de bijboot, de veiligheid aan boord etc. Hierna wordt het gehele jacht nog een keer samen met u gecheckt. Pas als alles voor u duidelijk is en alles aanwezig is voor een geslaagde zeilvakantie, nemen wij afscheid van u en wensen u een schitterende zeilvakantie toe. Als u eenmaal onderweg bent zijn wij altijd bereikbaar voor vragen. Daarnaast is er aan boord ook een boordmap aanwezig waarin de bediening van alle belangrijke onderdelen stap voor stap wordt uitgelegd. Is het de eerste keer dat u in het ionische gebied gaat zeilen, we helpen u graag met het plannen van een mooie route.

Indien u niet voldoende ervaring heeft in het ankeren in de laag dan kunt deze vaardigheden snel leren in een korte cursus  "aanleggen en ankeren in de Middellandse Zee". We raden deze cursus ook aan als het al een paar jaar geleden dat u gevaren heeft op de Middellandse Zee. Het is ook een uitstekende gelegenheid om te wennen aan het jacht en de taken van alle bemanningsleden. Klik hier voor meer informatie over de cursus "aanleggen en ankeren in de Middellandse Zee".

Naast ons eigen zeiljachten de Amazon en de Eos verhuren wij ook enkele jachten van partners.

Partner jachten        
 Catamaran Nautitech 44      
         
 Catamaran Lagoon 420      
         
 Catamaran Lagoon 421      
         
 Harmony 47      
         
 Sun Odyssey 39i      
         
 Sun Odyssey 389      

 
Vluchten en
veerboten naar Corfu
Het is eenvoudig om via het internet vluchten te boeken naar Corfu. We hebben een selectie gemaakt van internetsites waar u meer informatie kunt vinden. Klik hier om vluchten te zoeken.

Klimaat april  mei  juni  juli  aug  sept  okt 
gemiddelde temperatuur  18  20 24 27  27  24  20 
aantal zonuren per dag 10  11  12  11   7
temperatuur zeewater 16  18  21  24  25  23  22 
aantal dagen regen  4

Wind
In de Ionische zee waait de wind hoofdzakelijk uit het noorden. Deze wind heet Maestro. Hij neemt in de loop van de ochtend in kracht toe en blijft waaien tot laat in de middag. Tijdens zonsondergang gaat de wind meestal ook liggen.
 

Tags: Acht persoons44ftBareboatBijbootBootCatamaranCharterCorfoeCorfuDinghyDuikenFuntubeGennakerGouviaGriekenlandHurenIefkasIonisch gebiedIonische eilandenKerkyraKorfoeKorfuMarinaPaxosRubberbootSchipperSpinnakerToertochtVakantie met kinderen op CorfuZeilboot op CorfuZeilboten op CorfuZeilcruise vanuit CorfuZeilen vanuit CorfuZeilen met gezin CorfuZeilen met kinderen op CorfuZeiljachtZeiljacht verhuur CorfuZeilvakantie CorfuBareboat zeiljacht huren CorfuZeiljacht verhuur KorfoeZeilboot huren KorfoeZeilvakantie KorfoeBareboat huren Korfoe

Een onvergetelijke zeilvakantie met zeiljacht Eos vanaf Corfu

Vanaf 2015 nieuw in onze vloot. Een Jeanneau Sun Odyssey 45 genaamd Eos. Dit jacht is luxe uitgevoerd met drie zeer ruime hutten waarvan de voorhut de master cabin is met eigen badkamer met aparte douche ruimte. De Eos biedt plaats aan maximaal 8 personen. corfu unlimited biedt verschillende mogelijkheden aan om vanuit Corfu van uw zeilvakantie een gegarandeerd succes te maken.

Ook de Eos is geen standaard charterjacht. Ze is ingericht en uitgerust vergelijkbaar met een Nederlands prive-jacht. Deze extra's zullen ervoor zorgen dat u echt kunt genieten van uw zeilvakantie.
De belangrijkste extra's: 

 • Twee koelkasten. Hierin kunt meer dan voldoende koel houden voor 8 personen aan boord.
 • Zonnepanelen. Deze zorgen ervoor dat de accu's continue bijgeladen worden.
 • Radar. U kunt dus ook onbezorgd 's nachts een keer doorvaren en alle scheepvaart om u heen goed in de gaten houden.
 • Inverter. U heeft ook als geen walstroom heeft gewoon 220V beschikbaar
 • Alle hutten voorzien van USB laadpunten
 • LED verlichting. Het jacht is volledig uitgevoerd met zuinige LED verlichting inclusief het ankerlicht.
 • Ophang/takel systeem voor de bijboot. De bijboot hoeft dus niet iedere keer aan boord gehesen te worden en ligt niet in de weg.
 • Takelsysteem voor de buitenboordmotor
 • 6 pk buitenboordmotor. Zonder bijbetaling
 • Aluminium RIB als bijboot
 • Boegschroef. Erg handig om ook in een krappe haven makkelijk te kunnen manoeuvreren.
 • Ventilatoren in alle hutten
 • Goed bedlinnen. Dikke matrassen, heerlijke kussens en met normale hoeslakens ipv losse lakens.
 • RVS barbecue.
 • Een Nederlandse eigenaar die altijd klaarstaat om uw vragen te beantwoorden en indien nodig direct storingen te verhelpen.
 • Boodschappenservice. Al uw boodschappen staan al aan boord. Het genieten kan gelijk beginnen ipv dat u na een vermoeiende reis eerst nog boodschappen moet gaan doen.
 • WIFI aan boord. Continu internet aan boord voor 10 devices.

Om alvast in de stemming te komen hebben wij enkele drone beelden en video's gemaakt. Klik hier om deze te bekijken.

De gevorderde zeiler kan het jacht bareboat huren.

De minder gevorderde of niet ervaren zeiler kan er voor kiezen om het jacht door een privéschipper te laten zeilen. Tijdens uw vakantie met privéschipper of instructeur doen wij de mooiste locaties aan in het Ionische gebied. Meer details over alle mogelijkheden vindt u verderop in het zeilmenu van deze site.Tags: BareboatBootCharterCorfoeCorfuGouviaHurenIonisch gebiedIonische eilandenJeanneauKorfoeKorfuMeezeilenParticulierSchipperSun OdysseyTe huurToertochtVakantie met kinderen op CorfuZeilboot op CorfuZeilboten op CorfuZeilcruise vanuit CorfuZeilen vanuit CorfuZeilen met gezin CorfuZeilen met kinderen op CorfuZeiljachtZeiljacht verhuur CorfuZeilschool op CorfuZeilvakantie CorfuBareboat zeiljacht huren CorfuZeiljacht verhuur KorfoeZeilboot huren KorfoeZeilvakantie KorfoeBareboat huren Korfoe

Een onvergetelijke zeilvakantie op zeiljacht Amazon vanaf Corfu

Voor uw zeilvakantie bij uitstek stapt u aan boord van ons zeiljacht de Amazon, een Atlantic Magic 44 dat ruimte biedt aan maximaal acht personen. corfu unlimited biedt verschillende mogelijkheden aan om vanuit Corfu van uw zeilvakantie een gegarandeerd succes te maken.

De Amazon is geen standaard charterjacht. Ze is ingericht en uitgerust vergelijkbaar met een Nederlands prive-jacht. Deze extra's zullen ervoor zorgen dat u echt kunt genieten van uw zeilvakantie.
De belangrijkste extra's:

 

 • Uitzonderlijk goede stroomvoorziening. Hierdoor kan de koelkast 24 uur per dag aanblijven. Dus geen gedoe met spullen die bederven en wat is er niet lekkerder dan een koud biertje of glas rose als u bent aangemeerd.
 • Onderwaterverlichting. Heerlijk als u 's avonds rond de boot gaat zwemmen en om de vissen onder boot te zien zwemmen.
 • Zonnepanelen. Deze zorgen ervoor dat de accu's continue opgeladen worden.
 • LED verlichting. Het jacht is volledig uitgevoerd met zuinige LED verlichting inclusief het ankerlicht.
 • Ophang/takel systeem voor de bijboot. De bijboot hoeft dus niet iedere keer aan boord gehesen te worden en ligt niet in de weg.
 • Bijboot is voorzien van polyester v-shape bodem en anker.
 • Takelsysteem voor de buitenboordmotor. Geen risico meer op beschadigingen aan het jacht en op het verliezen van de buitenboordmotor. Geen gesjouw bij golfslag met een zware buitenboordmotor.
 • RVS barbecue aan boord.
 • Inverter. Hiermee heeft u ook als u geen walstroom heeft toch de beschikking over 220V aansluitingen.
 • Draadloze afstandsbediening voor de ankerlier. Hiermee heeft de schipper vanuit de kuip ook controle over het anker.
 • Boegschroef. Erg handig om ook in een krappe haven makkelijk te kunnen manoeuvreren.
 • Zeer uitgebreide keuken en glaswerk uitrusting.
 • Ventilatoren in de achterhutten
 • Goed bedlinnen. Met normale hoeslakens ipv losse lakens.
 • Een Nederlandse eigenaar die altijd klaarstaat om uw vragen te beantwoorden en indien nodig direct storingen te verhelpen.
 • Boodschappenservice. Al uw boodschappen staan al aan boord. Het genieten kan gelijk beginnen ipv dat u na een vermoeiende reis eerst nog boodschappen moet gaan doen.
 • WIFI aan boord. Continu internet aan boord voor 10 devices.

Om alvast in de stemming te komen hebben wij enkele drone beelden en video's gemaakt. Klik hier om deze te bekijken.

De gevorderde zeiler kan het jacht bareboat huren.

De minder gevorderde of niet ervaren zeiler kan er voor kiezen om het jacht door een privéschipper te laten zeilen.
Bij huur van het jacht met priveschipper is de bijboot voorzien van een 20 pk krachtige buitenboordmotor waarmee het mogelijk is om te waterskiën, te kneeboarden en gebruik te maken van de funbanden. Of bekijk de onderwater wereld eens op een wel heel spectaculaire manier met de subwing.

Van deze extra's zullen u en vooral uw kinderen volop plezier beleven.


Als u altijd al had willen leren zeilen, grijp dan deze kans om bij corfu unlimited een van de zeilcursussen te boeken. 

Tijdens uw vakantie met privéschipper of instructeur doen wij de mooiste locaties aan in het Ionische gebied. Meer details over alle mogelijkheden vindt u verderop in het zeilmenu van deze site.

Tags: Acht persoons44ftBareboatBijbootBootCharterCorfuDaguitstapDinghyFlottieljeFuntubeGennakerGouviaHurenIefkasInstructeurIonische eilandenKapiteinKneeboardenMarinaMeezeilenPaxosRubberbootSchipperSpinnakerToertochtVakantie met kinderen op CorfuWaterskien CorfuZeilboot op CorfuZeilboot les op CorfuZeilboten op CorfuZeilen met gezin CorfuZeilen met kinderen op CorfuZeiljachtZeiljacht verhuur CorfuZeilles op CorfuZeilvakantie CorfuBareboat zeiljacht huren CorfuZeiljacht verhuur KorfoeZeilboot huren KorfoeZeilvakantie KorfoeBareboat huren Korfoe

Prijzen voor zeilen met schipper of instructeur en bareboat zeilvakanties rondom Corfu 

FCB_amazon_75sq.jpg Zeiljachtverhuur FCB_amazon_105sq.jpg Privé schipper 
       
 zeilactie5sq.jpg Zeilcursussen   Partner jachten
       
 Zeiljachtverhuur          

 Periode
 
van

 
tot
          huurprijs Amazon
per week
  huurprijs Eos
per week 
 1 maart 7 april 2018   € 1.225,=   € 1.550,=
 7 april 14 april 2018   € 1.675,=   € 2.150,=
 14 april 28 april 2018   € 1.525,=   € 1.950,=
 28 april 12 mei 2018   € 1.875,=   € 2.350,=
 12 mei 2 juni 2018   € 1.625,=   € 2.250,=
 2 juni 7 juli 2018   € 1.875,=   € 2.450,=
 7 juli 1 september 2018   € 2.425,=   € 3.050,=
1 september 29 september 2018   € 1.825,=   € 2.450,= 
29 september 3 november 2018   € 1.525,=   € 1.950,= 

 

 Klik hier voor de aanbiedingen en last minutes
     
Extra opties      prijs
     
 Schipper   € 750,= per week 
     
 CWO zeilinstructeur   € 150,= per dag
     

 Asymmetrische spinnaker Amazon
 (gratis inbegrepen bij optie
  met schipper of instructeur)

  € 150,= per week
(€ 300,= borg) 

 Handdoekenpakket bestaande uit:
 3 handdoeken, 1 keukenhanddoek
 
en 1 theedoek 

  € 10,=  per pakket
 Boodschappenservice
 uw boodschappen al aan boord bij aankomst
  Prijslijst op aanvraag


De prijs is inclusief

 • havengelden eerste en laatste nacht 
 • gasverbruik
 • linnengoed
 • buitenboordmotor voor de bijboot
 • autopilot
 • kaartplotter
 • GPS
 • railingnet op de Amazon
 • belastingen
 • all-risk verzekering

De prijs is exclusief

 • verplichte eindschoonmaak Amazon € 100,=. Ter plekke te voldoen.
 • Verplichte eindschoonmaak Eos € 100,=. Ter plekke te voldoen.
 • transfer van en naar het vliegveld 
 • havengelden
 • vliegreis
 • verbruik diesel, benzine buitenboordmotor en water
 • Toeristenbelasting

Borg
De borg voor de Amazon bedraagt € 1.200,=
De borg voor de Eos bedraagt € 2.000,=
Deze dient vooraf overgemaakt te worden of bij aankomst contant te worden betaald.

Kortingen op de huurprijs van de zeiljachten Amazon en Eos
(deze kortingen zijn niet van toepassing op de speciale aanbiedingen)

 • 5% als u eerder bij ons heeft geboekt
 • Vroegboekkorting 5% bij boeking voor 28 februari 2018
 • 5% vriendenkorting*

Het maximale kortingspercentage is 15%

* Vriendenkorting
Onze trouwe corfu unlimited gasten weten als geen ander hoe een verblijf bij ons kan zijn. U bent daarom onze perfecte ambassadeur en daarvoor doen wij graag iets terug. Indien u andere gasten bij ons aanbrengt voor een vakantie op ons zeiljacht de Amazon en/of in villa Eliá, dan bieden wij u een extra korting aan op uw eigen boeking van 5% (maximale kortingsniveau is 20%). Deze vriendenkorting is geldig voor het geldende seizoen en de zomer daaropvolgend. U heeft dus 2 seizoenen de tijd om van deze extra korting gebruik te maken.

 

Prijzen partner jachten                         
type jacht / periode     B   C   D   Borg   Schoonmaak kosten
Nautitech 44 catamaran   7.000,=   6.160,=   5.150,=   4.290,=   3.000,=   140,=
Lagoon 420 catamaran   7.000,=   6.160,=   6.670,=   5.320,=    3.000,=    150,=  
Lagoon 421 catamaran   8.570,=   7.660,=   6.860,=   6.860,=   2.000,=   200,=
Harmony 47   2.990,=   2.560,=   2.290,=   1.830,=   2.500,=   100,=
Jeanneau Sun Odyssey 39i   2.600,=   2.200,=   2.200,=   1.550,=   2.000,=   80,=
Jeanneau Sun Odyssey 38.9   3.600,=   3.050,=   3.050,=   2.150,=   2.000,=   120,=

 

Periode     B   C  
    29 juli - 19 augustus   17 juni - 29 juli
19 augustus - 23 september
  20 mei - 17 juni
23 september - 7 oktober
  22 april - 20 mei
7oktober - 21 oktober

Wijzigingen voorbehouden
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Tags: Acht persoons44ftBareboatBijbootBootCatamaranCharterCorfuDinghyDuikenFuntubeGouviaHurenInstructeurKapiteinKneeboardenKorfoeKorfuKostenPrijsPrijzenPriveSchipperTe huurVakantie met kinderen op CorfuWaterskien CorfuZeilboot op CorfuZeilboot les op CorfuZeilboot lessen op CorfuZeilboten op CorfuZeilen vanuit CorfuZeilen met gezin CorfuZeilen met kinderen op CorfuZeiljachtZeiljacht verhuur CorfuZeilles op CorfuZeilvakantie Corfu

Wat een verschil tov grote charterbedrijven, overal is aan gedacht en alles is boord voor een zorgeloze zeilvakantie

Zelfs de bedden zijn al opgemaakt

We hebben enorm genoten van de luxe aan boord!

De service van Hennie en Karin is super, boodschappen zijn al aan boord als je arriveert. Het genieten kan direct beginnen

Ruime bedden, goede matrassen, goede kussens. Heerlijk

In de laatste 12 jaren heb ik 42 verschillende boten gehuurd bij 19 verschillende bedrijven. Het grote verschil zit in de service, Corfu Unlimited krijgt een 10 met een griffel, zo hoort het dus

De boot heeft een aantal belangrijke opties die nu juist een vakantie met familie zo aangenaam maken, zoals een zeer grote accucapaciteit, 450 liter water, een boegschroef, een lift voor de buitenboordmotor

Boot is helemaal compleet, fijne service was dat de boodschappen al voor ons gehaald waren zodat t meteen feest was

Kapitein Hennie past zich op heel natuurlijke wijze aan t gezelschap, je vergeet eigenlijk dat hij dat kapitein is

Het ontbrak werkelijk aan niets. Het jacht is duidelijk uitgerust voor prive gebruik en niet voor de verhuur. Een wereld van verschil met een normaal verhuur jacht

Heerlijk die draadloze afstandsbediening voor het anker. Vanuit de kuip alles onder controle

Geen gesjouw meer met de bijboot die hangt netjes in davids

Zelfs aan een luxe takel voor de buitenboord motor is gedacht

Eindelijk een fatsoenlijke loopplank en geen los stuk hout waarmee je de meeste charter boten mee ziet tobbenFaLang translation system by Faboba