Zwemmen, Snorkelen, Waterskien, Kneeboarden

Met de Subwing vliegen onder water

Stuiteren over de golven op de funbanden

Wij zorgen voor de perfecte gezinsvakantie!

Zeilen met kinderen op een luxe zeiljacht rondom Corfu

Dit is onze specialiteit

Wij zorgen ervoor dat zowel u als uw kinderen een onvergetelijke vakantie beleven. Uw kinderen zullen zich geen moment vervelen door alle extra's die aan boord zijn. Zo kunnen ze leren waterskiën, kneeboarden, met de subwing vliegen onder water en niet te vergeten, een spectaculaire rit maken op de funbanden. Deze extra's zult u nergens anders aantreffen! 

Ook is er standaard een railingnet gemonteerd op de Amazon zodat uw kinderen veilig over het dek kunnen lopen en zorgen wij voor kinderzwemvesten. Voor de allerkleinsten hebben wij zelfs een slingernet aan boord zodat zij veilig kunnen slapen terwijl we zeilen. En willen uw kinderen zich onderdeks even terugtrekken dan is er ook nog een dvd speler aan boord om een video te kunnen kijken. Kortom ze zullen zich geen moment vervelen!Om alvast in de stemming te komen hebben wij ook enkele drone beelden van de baaitjes en dorpen gemaakt die bezocht kunnen worden. Klik hier om deze te bekijken.

Hennie, die als schipper mee gaat zorgt ervoor dat u als ouders ook kunt genieten. Als u wilt helpen met het zeilen, af en toe wat zeilles wilt of juist wil luieren op het dek, het kan allemaal. U kunt zelf aangeven of u veel wilt zeilen of juist veel in baaitjes wilt zonnen, snokkelen en zwemmen.

Hennie kent de mooiste plekjes van het gebied en zal samen met u de beste route voor uw gezin samenstellen. Klik op de foto's om een indruk te krijgen van het zeil gebied.

We zeilen met het zeiljacht de Amazon. Op dit jacht is ruimte voor maximaal 8 personen inclusief schipper. Klik op de onderstaande foto's om een indruk te krijgen van de Amazon.

Tags: Acht persoons44ftCharterCorfuFuntubeGennakerGouviaGriekenlandKapiteinKneeboardenMarinaPriveSchipperSpinnakerZeilboot op CorfuZeilboot lessen op CorfuZeilboten op CorfuZeilen vanuit CorfuZeilen met gezin CorfuZeilen met kinderen op CorfuZeiljachtZeiljacht verhuur Corfu
FaLang translation system by Faboba