Zeilen met een Nederlandse privé schipper rondom Corfu en de Ionische eilanden

Uw schipperKunt u nog niet zeilen, heeft u niet voldoende zeilervaring, of wilt u zelf het liefst heerlijk ontspannen terwijl iemand anders zorgt voor het reilen en zeilen van het jacht, dan kunt u voor een of meerdere weken een privéschipper meenemen. Op deze manier kunt u ook zonder, of met weinig zeilervaring toch genieten van een zeilvakantie in het Ionische gebied en idyllische eilanden bezoeken die alleen eenvoudig per schip te bereiken zijn. De schipper, Hennie zal ervoor zorgen dat u alle tijd heeft om heerlijk te zwemmen, snorkelen, zonnen of heerlijk te relaxen. Hij kent het gebied goed en weet de leuke haventjes, restaurants en baaien voor u te vinden. Natuurlijk is het ook mogelijk zelf eens het stuurwiel te bedienen, de zeilen te trimmen of een leuke route uit te zetten. Gedurende uw verblijf aan boord heeft u het voor het zeggen!

U verblijft aan boord van de Amazon, een schitterend zeiljacht van 44 voet (13,30 meter lang). Het jacht is zeer luxe ingericht en heeft onder andere een volledig teakhouten dek, een heerlijk zonnedek, kuipkussens, 230Volt en USB aansluitingen voor het opladen van uw mobiele telefoon of notebook en een bijboot met harde v-bodem en 20pk buitenboordmotor, subwing, funbanden, kneeboard en waterski's. De schipper neemt een action cam en een professionele drone mee waarmee hij alle mooie plekjes en momenten zal vastleggen.

 

Extra's aan boord om uw vakantie onvergetelijk te maken!
Er zijn waterski's aan boord voor kinderen. Dit zijn speciale trainingsski's waarmee kinderen snel kunnen leren waterskiën.

 

Er is een spectaculaire Subwing aan boord. In het volgende filmpje een korte impressie van de subwing.

 

De bijboot is voorzien van een 20 pk buitenboordmotor waarmee nu snelheden tot 60 km/uur gehaald kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om ook te leren kneeboarden of te waterskien en om een ritje te maken op een van de spectaculaire funbanden (2 stuks aan boord). Erg leuk voor kinderen maar uiteraard ook voor volwassenen.

Spectaculair is ook het zeilen met de gennaker. Dit enorme zeil is gratis aan boord tijdens het zeilen met schipper.

Om alvast in de stemming te komen hebben wij ook enkele drone beelden en video's gemaakt van de baaitjes en plaatsen die bezocht kunnen worden. Klik hier om deze te bekijken.

De schipper wordt vrijgehouden van kosten voor eten en drinken. Ontbijten en lunchen wordt over het algemeen aan boord gedaan, dineren in de regel in een lokale taverna. Indien u graag zelf eens aan boord wilt koken dan kan dat uiteraard ook. De keuken aan boord is goed uitgerust.

De routes en dagindeling
U kunt in overleg met de schipper zelf de gehele route en dagindeling bepalen. Als u graag uitgebreid wilt lunchen in een leuke baai, lekker wilt uitslapen of ’s middags al op tijd in een haventje wilt zijn, om ook nog wat van het plaatsje te kunnen zien, dan wordt de planning volgens deze wensen ingevuld.


 

Klik hier
voor de prijs van een zeilvakantie met schipper.

Tags: BijbootBootCharterCorfuDuikenGennakerGouviaIefkasIonische eilandenKapiteinKneeboardenMarinaPriveRubberbootSchipperTe huurVakantie met kinderen op CorfuWaterskien CorfuZeilboot op CorfuZeilboten op CorfuZeilen vanuit CorfuZeilen met gezin CorfuZeilen met kinderen op CorfuZeiljachtZeiljacht verhuur CorfuZeilvakantie Corfu
FaLang translation system by Faboba