Wij zijn erg trots op onze Zoover award 

zeiljacht Amazon waardering 9.4

WIFI aan boord!!

Bareboat zeilen / jacht verhuur - Zeilen met uw gezin of uw vrienden rondom Corfu

De Ionische zee is bekend om haar goede zeilomstandigheden, gunstige wind, mooie eilanden met talrijke ankerplaatsen, pittoreske baaien en kleine haventjes met tavernes langs de kade. De ideale ingrediënten voor een onvergetelijke zeilvakantie. Ondanks het feit dat zeilen en navigatie in het Ionische gebied relatief eenvoudig is, is onze belangrijkste prioriteit veiligheid. We vereisen daarom voldoende zeilervaring van onze klanten die een van onze zeiljachten bareboat willen huren. Dit is het geval wanneer u RYA day skipper, CWO III of gelijkwaardig bent gecertificeerd. Verder dient u ervaring te hebben met het aanmeren in de Middellandse Zee.

Onze Jachten Amazon en Eos

                          

 
Wat kunt u van ons verwachten?
Alle bedden zijn al opgemaakt, de boodschappen, indien u die vooraf besteld heeft, staan al aan boord dus niets hoeft meer en u kunt heerlijk relaxen en gaan genieten van uw welverdiende zeilvakantie. U wordt u door ons persoonlijk ontvangen en zullen wij u een uitgebreide uitleg geven over het jacht. Hierbij zal onder andere alles aan de orde komen over het gebruik van de apparatuur aan boord, de werking van de toiletten en douches, de bijboot, de veiligheid aan boord etc. Hierna wordt het gehele jacht nog een keer samen met u gecheckt. Pas als alles voor u duidelijk is en alles aanwezig is voor een geslaagde zeilvakantie, nemen wij afscheid van u en wensen u een schitterende zeilvakantie toe. Als u eenmaal onderweg bent zijn wij altijd bereikbaar voor vragen. Daarnaast is er aan boord ook een boordmap aanwezig waarin de bediening van alle belangrijke onderdelen stap voor stap wordt uitgelegd. Is het de eerste keer dat u in het ionische gebied gaat zeilen, we helpen u graag met het plannen van een mooie route.

Indien u niet voldoende ervaring heeft in het ankeren in de laag dan kunt deze vaardigheden snel leren in een korte cursus  "aanleggen en ankeren in de Middellandse Zee". We raden deze cursus ook aan als het al een paar jaar geleden dat u gevaren heeft op de Middellandse Zee. Het is ook een uitstekende gelegenheid om te wennen aan het jacht en de taken van alle bemanningsleden. Klik hier voor meer informatie over de cursus "aanleggen en ankeren in de Middellandse Zee".

Naast ons eigen zeiljachten de Amazon en de Eos verhuren wij ook enkele jachten van partners.

Partner jachten        
 Catamaran Nautitech 44      
         
 Catamaran Lagoon 420      
         
 Catamaran Lagoon 421      
         
 Harmony 47      
         
 Sun Odyssey 39i      
         
 Sun Odyssey 389      

 
Vluchten en
veerboten naar Corfu
Het is eenvoudig om via het internet vluchten te boeken naar Corfu. We hebben een selectie gemaakt van internetsites waar u meer informatie kunt vinden. Klik hier om vluchten te zoeken.

Klimaat april  mei  juni  juli  aug  sept  okt 
gemiddelde temperatuur  18  20 24 27  27  24  20 
aantal zonuren per dag 10  11  12  11   7
temperatuur zeewater 16  18  21  24  25  23  22 
aantal dagen regen  4

Wind
In de Ionische zee waait de wind hoofdzakelijk uit het noorden. Deze wind heet Maestro. Hij neemt in de loop van de ochtend in kracht toe en blijft waaien tot laat in de middag. Tijdens zonsondergang gaat de wind meestal ook liggen.
 

Tags: Acht persoons44ftBareboatBijbootBootCatamaranCharterCorfoeCorfuDinghyDuikenFuntubeGennakerGouviaGriekenlandHurenIefkasIonisch gebiedIonische eilandenKerkyraKorfoeKorfuMarinaPaxosRubberbootSchipperSpinnakerToertochtVakantie met kinderen op CorfuZeilboot op CorfuZeilboten op CorfuZeilcruise vanuit CorfuZeilen vanuit CorfuZeilen met gezin CorfuZeilen met kinderen op CorfuZeiljachtZeiljacht verhuur CorfuZeilvakantie CorfuBareboat zeiljacht huren CorfuZeiljacht verhuur KorfoeZeilboot huren KorfoeZeilvakantie KorfoeBareboat huren Korfoe
FaLang translation system by Faboba