Wilt u op de hoogte blijven van aanbiedingen en nieuws over Corfu.

Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Deze verschijnt maximaal 12 x per jaar

 
Schrijf je in om ieder kwartaal onze nieuwsbrief te ontvangen met aanbiedingen en het laatste nieuws
 
 


10 jaar corfu unlimited - reden voor een feestje!!
Op 2 oktober aanstaande is het 10 jaar geleden dat wij op Corfu aankwamen om onze droom waar te maken. Wat een mijlpaal. 10 jaar waarin ons leven nooit saai is geweest! Met vallen en opstaan hebben we een prachtig bedrijfje op poten gezet en hebben we ons staande weten te houden tijdens de crisis. We hebben veel mooie nieuwe vriendschappen gesloten; om leren gaan met het ondernemerschap; alles aangepakt wat op ons pad is gekomen en vooral de mooie dingen uit het leven gehaald die het ons biedt op dit prachtige eiland en haar omgeving, waar we nog altijd zo ontzettend veel van houden. Hier is ons thuis!

We willen deze mijlpaal natuurlijk graag met onze trouwe lezers vieren. Vieren jullie met ons mee?

10 jaar Corfu betekent:

10% vroegboekkorting voor je vakantie in 2018 (geldig tot 31 december 2017)
• Ontvang bij een last minute boeking voor september of oktober 2017 een fles heerlijke bubbels om op ons feestje te proosten!
• Op
facebook kun je gedurende het komende jaar iedere maand een ludieke actie verwachten. Houd onze pagina dus scherp in de gaten.
• Help mee aan 10.000 likes op onze
facebook pagina! Door te liken én te delen ding je automatisch mee naar: een gratis verblijf aan in villa Eliá of een gratis zeilweek op de Amazon! Dus, like en deel, zegt het voort en wie weet, ben jij wel de gelukkige winnaar als we de 10.000 hebben gehaald!!

Last minute aanbiedingen 2017 
Op Corfu is het nog volop zomer, dus ben je het slechte weer in Nederland toch echt zat en heb je zin in nog een weekje zon, boek dan snel een van onze laatste vrije weken en krijg bovendien een fles bubbels:

villa Eliá
periode 30 september – 14 oktober 2017 € 999,= per week
week 21-28 oktober 2017 1.150,=

S/Y Amazon
Periode 30 september – 28 oktober € 999,= per week

S/Y Eos
periode 30 september – 28 oktober € 1.399,= per week

Prijzen 2018 
De prijzen voor 2018 staan inmiddels op onze website. Maak gebruik van onze speciale aanbiedingen nav ons 10-jarig jubileum. En heb je vragen, laat het ons weten!

Media

 

Zoals in onze vorige nieuwsbrief vermeld stond Karin recent ook met een interview in het blad Vrouw (bijlage De Telegraaf). Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.

 

 

Facebook
Like en deel en maak kans op een gratis verblijf in villa Eliá of op S/Y Amazon. Nodig vooral ook al je vrienden/familie uit om onze pagina te liken en delen! Hou hier bovendien het komende jaar onze speciale acties in de gaten. 

Nieuwsbrief 45
Deze kun je rond de jaarwisseling op je scherm verwachten.

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons gerust weten. En zijn villa en/of zeiljachten vol? We zoeken graag met je mee naar alternatieve accommodatie / geschikt jacht bij onze collega’s.

Wij wensen je een kleurrijke herfst toe en laat het ons weten als je ons jubileum mee komt vieren!

Zonnige groeten,
Hennie en Karin Goudswaard

NB de acties gelden alleen bij boeking op onze eigen zeiljachten Amazon en Eos, en villa Eliá; niet op jachten/accommodatie van collega’s
 
aanbiedingen

  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6948127108 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 
 

Het is weer zomer. De temperatuur overstijgt met gemak de 30 graden en de zwoele zomeravonden zijn een feit – heerlijk! Het eiland is gezellig druk met de gasten die dit jaar voor hun zomervakantie voor dit prachtige eiland hebben gekozen. Wij zijn lekker druk bezig en hebben inmiddels 2 heerlijke seizoensmaanden achter de rug met veel tevreden gasten. Dat is fijn. Heb jij je vakantie nog niet geboekt en wil je eens wat anders? Kijk dan eens of een vakantie bij ons bij je past. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden die we nog hebben.

Villa Eliá


Het huis staat er optimaal bij met de prachtig geverfde ramen en deuren in de traditionele Corfiotische grijze kleuren. We krijgen er regelmatig mooie complimenten over. Bovendien is de villa goed geboekt voor deze zomer want de maanden juli en augustus zitten helemaal vol. Wel hebben we nog diverse mogelijkheden voor een weekje in september of oktober, waarbij onder andere de laatste herfstvakantieweek nog beschikbaar is. Informeer bij ons naar beschikbaarheid en prijzen voor de nazomer.

Zeiljachten Amazon en Eos


Onze zeiljachten zijn alweer lekker ingevaren de afgelopen weken en hebben reeds de nodige mooie zeemijlen gemaakt. Vooral tijdens de augustusmaand, hebben we nog wel wat mogelijkheden voor geïnteresseerden om bij ons te komen varen. Dus wil jij eens iets heel anders dan anders en bovendien komen ervaren hoe het is om Corfu en omgeving vanaf het water te ontdekken? Laat ons weten wanneer je vakantie hebt en dan bekijken we wat we je aan kunnen bieden. Zeker voor gezinnen die nog twijfelen om te komen,zeggen we graag – gewoon doen. Zo’n ervaring maak je maar 1x mee. En wij zorgen ervoor dat het hele gezin het naar de zin heeft! We nemen allerlei watersport attributen mee, dus dat wordt genieten voor klein en groot. Meer weten? Schroom niet en mail ons.

Speciale aanbiedingen
villa Eliá
16 - 23 september van € 1.875,= voor  € 1.650,=
23 - 30 september van  € 1.875,= voor  € 1.650,=
30 sept - 7 oktober van € 1.575,= voor € 1.395,=
7 -14 oktober van € 1.575,= voor € 1.395,=

S/Y Amazon en S/Y Eos
15% korting op de vrije weken in augustus, september en oktober
20% korting bij een boeking op de tweede week

life@corfu 
De krant is uit, de app volledig ge-update en ook de website begint aardig vorm te krijgen. Kijk tijdens je vakantie uit naar een gratis kopie van de krant. Ook dit jaar weer boordevol nieuwe tips en weetjes. Klik op de afbeelding om de pdf van de krant te downloaden. Heb je de app nog niet op je telefoon staan? Doe dat dan zeker, er staat zo veel leuke informatie op!
(Klik op de afbeelding om de gehele krant te lezen)


Media
In de uitgave van het blad Kek Mama die nu in de winkel ligt, en het blad Vrouw, die aanstaande zaterdag 8 juli als bijlage bij de Telegraaf zit, staat een interview met Karin. Het interview met Kek Mama kun je hier al lezen. Zodra we het artikel uit Vrouw beschikbaar hebben zullen we dat ook op onze facebookpagina publiceren en meesturen met de volgende nieuwsbrief.
(Klik op de afbeelding om het gehele artikel te lezen)


Facebook
Heb je
onze pagina al geliked? Daar zetten we regelmatig leuke weetjes en speciale aanbiedingen op!

Nieuwsbrief 44
Deze kun je rond eind september op je scherm verwachten.

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons gerust weten. En zijn villa en/of zeiljachten vol? We zoeken graag met je mee naar alternatieve accommodatie / geschikt jacht bij onze collega’s.

Wij wensen je een zonnige zomer toe en graag tot ziens op Corfu.

Hennie en Karin Goudswaard


 
aanbiedingen

  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6948127108 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 
 

Heerlijk, het is weer lente! En dat merk je. De laatste weken is het heerlijk weer met temperaturen ruim boven de 20 graden. Overdag kun je al een aardig kleurtje opdoen; je ziet her en der al mensen in zee zwemmen en langzaamaan zie je de toeristen weer komen. De eerste rechtstreekse vluchten zijn weer gestart. Ook staat Corfu volop in kleur door de explosie van wilde bloemen. Iedere dag genieten we ervan, hoe mooi het eiland is in deze periode.
We gaan snel weer beginnen aan een mooi, nieuw en uitdagend seizoen en zijn er klaar voor. Wij kijken ernaar uit om weer veel van onze bekende gasten te mogen begroeten en om nieuwe mensen te leren kennen.

Villa Eliá

De villa is helemaal klaar voor haar eerste gasten. We hebben alle ramen, kozijnen en luiken in een prachtige kleur grijs geverfd en het is echt supermooi geworden. Er staan nieuwe planten in de potten en in de tuin. De eerste gasten kunnen komen, vanaf 23 april aanstaande. We kijken ernaar uit).

Zeiljachten Amazon en Eos


Beide jachten liggen sinds enkele weken weer in het water en hebben een uitgebreide behandeling ondergaan aan het onderwaterschip. Inmiddels zijn ze helemaal schoon en glimmend opgepoetst. Ze liggen er tip top bij, dus ook de eerste zeilers kunnen komen! 
Vraag naar beschikbaarheid en mogelijkheden om met of zonder schipper op een van onze perfect onderhouden jachten te komen varen. Je zult er geen spijt van krijgen!

Dagtocht zeilen
In het geval de jachten niet voor een week zijn verhuurd, verzorgen wij dagtochten met een heerlijke bbq lunch. We varen richting de oostkust van het eiland en maken diverse stops om te zwemmen of te snorkelen. Een heerlijke relaxte dag, waarvan we vaak horen dat het de mooiste vakantiedag was! Informeer naar de mogelijkheden als je naar Corfu komt.

Pasen in Griekenland
Dit weekend wordt er ook in Griekenland Pasen gevierd, dus tegelijkertijd met de Paasviering in Nederland, wat maar eens in de 4-5 jaar voorkomt. Normaliter valt het griekse Pasen op een ander moment. Op Corfu is dat altijd een heel uitbundig feest. Al je dit ook eens mee wilt maken, overweeg dan om volgend jaar naar Corfu te komen en informeer bij ons naar de mogelijkheden voor een heerlijke vakantie in het voorjaar. 

Aanbiedingen villa Eliá
Week 13-20 mei Euro 1.195,= 
Periode 3-24 juni Euro 1.495,= per week; Euro 2.850,= voor 2 weken; Euro 3.950,= voor 3 weken. Het is in deze periode mogelijk om op een andere dag dan zaterdag aan te komen/te vertrekken.

Aanbiedingen Zeiljachten Amazon en Eos
Vrije weken in mei en juni 20% korting op de geldende prijzen
Neem contact op voor beschikbaarheid

Vluchten naar Corfu
Inmiddels komen er alweer directe vluchten naar Corfu. Op zaterdag vliegen in ieder geval Ryan air vanaf Eindhoven en Transavia vanaf Amsterdam. Later in het seizoen zal ook Easy Jet weer gaan vliegen vanaf Amsterdam. Ook komen er diverse maatschappijen op andere dagen aan vanuit Amsterdam, Brussel en Dusseldorf (International airport en Weeze airport). Zeker in voor- en naseizoen kunnen wij voor verblijf op de zeiljachten flexibeler omgaan met de wisseldagen, dus wil je voor een lang weekend komen zeilen, informeer dan zeker ook eens naar prijzen en beschikbaarheid!

life@corfu
Dit jaar alweer komt de 10e editie van de informatieve life@corfu krant uit, dus als je naar Corfu op vakantie komt, kijk dan uit naar een gedrukt exemplaar. Ook zal de app in mei helemaal zijn bijgewerkt met nieuwe artikelen over het eiland en nieuwe leuke plekjes om heen te gaan. Daarnaast werken we hard aan de lifeatcorfu.com website, welke eerdaags klaar is en waarop je onder andere ook 2-wekelijkse blogs kunt gaan lezen over ons “life@corfu”!

Nieuwsbrief 43
Deze kun je rond eind juni/begin juli 2017 op je scherm verwachten.

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons gerust weten. En zijn villa en/of zeiljachten vol? We zoeken graag met je mee naar alternatieve accommodatie / geschikt jacht bij onze collega’s.

We wensen iedereen een heerlijk Paasweekend toe. Zonnige groeten,

Hennie en Karin Goudswaard

 Prijzen
2017
aanbiedingen


  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6948127108 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 
 


De Kerstvakantie staat voor de deur en dan krijgen veel mensen alweer de kriebels om hun zonvakantie te gaan boeken. In deze Kerstnieuwsbrief delen wij leuke weetjes en aanbiedingen voor komend zomerseizoen. Daarnaast willen wij iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons het afgelopen jaar en we hopen weer een aantal van onze trouwe gasten te mogen begroeten in 2017. Wij wensen iedereen gezellige feestdagen met elkaar en een liefdevol, gezond & zonnig 2017.

Villa Eliá 

De afgelopen weken is er hard gewerkt om alle ramen, deuren en kozijnen te verven in een ander kleurenpalet met traditionele Corfiotische kleuren. Wij zijn zeer tevreden met het prachtige resultaat.

Op dit moment hebben we al behoorlijk wat boekingen voor 2017 binnen. Zo zit de hele maand augustus inmiddels vol en ook de meivakantie is volgeboekt. Gedurende de hoogseizoensweken zijn er in juni & juli nog diverse weken beschikbaar. Dus als je al zeker weet dat je onze kant op wilt komen, wacht dan niet te lang en maak in ieder geval gebruik van de vroegboekkorting (geldig t/m eind februari) en terugkomkorting. Gedurende het voorjaar hebben we een paar leuke aanbiedingen voor onze trouwe lezers:

* Week 15-22 april €1.875,= voor €1.495,= 
* Week 6-13 mei van €1.575,= voor €1.375,= 
* Week 13-20 mei van €1.575,= voor €1.375,=

Zeiljachten Amazon en Eos

Deze week zijn beide jachten uit het water gelift voor het jaarlijkse onderhoud en de nodige keuringen. In maart aanstaande gaan ze weer tiptop het water in, klaar voor een mooi nieuw vaarseizoen. Ook voor de jachten zijn er inmiddels al enkele weken volgeboekt. Dus als je wilt komen zeilen, laat het ons dan vooral weten, zodat we de gewenste periode alvast vast kunnen leggen.
We luiden het jaar natuurlijk niet uit zonder een mooie aanbieding voor deze 2 jachten tijdens de maand mei:

Amazon:
• Week 29 april –6 mei(meivakantie) – van € 1.775,= voor € 1.575,=
• Week 6-13 mei van € 1.575,= voor € 1.395,=
• Week 13-20 mei van € 1.575,= voor € 1.395,=

Eos:
• Week 6-13 mei van € 2.050,= voor € 1.825,=
• Week 13-20 mei van € 2.050,= voor € 1.825,=

Ionian Sea Rally
De 2e editie van de Ionian Sea Rally zal aankomend voorjaar plaats gaan vinden. Volwassenen en kinderen zijn van harte welkom om mee te varen! Het evenement zal plaatsvinden van zo 23 t/m zo 30 april 2017 (meivakantie). Voor meer informatie kun je contact opnemen of mailen met Tanja de Leeuw via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Zeiljacht de Amazon is nog te huur tijdens dit evenement, dus meldt je als je ons heerlijke jacht voor deze week wilt boeken. Voor meer informatie omtrent dit evenement zie ook
http://ioniansearally.nl/ en facebook


life@corfu

Karin is alweer druk in de voorbereiding van de 10e editie van de zomerkrant over Corfu – life@corfu, waarin ze bijzondere plekjes en allerlei leuke tips delen met de lezers. Naast de informatieve app life@corfu wordt nu ook een prachtige website
lifeatcorfu.com ontwikkeld waarop als aanvulling op de krant en app o.a. een accommodatie pagina zal komen met zorgvuldig geselecteerde accommodaties op Corfu die via deze website te boeken zijn. Daarnaast komt er een blogpagina waar je met regelmaat op kunt lezen over dingen uit hun leven op Corfu.

blog reistipsmetkids
Recent hebben wij meegewerkt aan een hele leuke blog over Corfu. Als je het leuk vindt om deze blog te lezen, klik dan hier.

 

 Nieuwsbrief 42
Deze kun je in de loop van maart 2017 op je scherm verwachten.

Nogmaals fantastische feestdagen en dat 2017 mag brengen wat je ervan verwacht.

Vanaf een zeer zonnig Corfu, 
Hennie en Karin Goudswaard

 Prijzen
2017
aanbiedingen


  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6948127108 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 
 

Nazomeren op Corfu, dat is een feestje! Iedereen heeft natuurlijk net heel erg genoten van de heerlijke warme dagen in Nederland. Hoe lekker zou het zijn om dat nog even vast te houden. Dus, als je nog vrije dagen hebt, kom dan nog een weekje zon snuiven op Corfu. We hebben nog een paar weekjes beschikbaar, dus als je zin hebt in een last minute, boek dan zeker één van onderstaande aanbiedingen.

Villa Eliá 

* Week 1-8 oktober van €1.575,= voor €995,= 
* Week 8-15 oktober van €1.575,= voor €1.100,= 
* Week 22-29 oktober van €1.575,= voor €1.250,=
NB tijdens de periode van 1-15 oktober is het tevens mogelijk om op een andere dag aan te komen/te vertrekken, óf om bijvoorbeeld 10 dagen in de villa te verblijven.
.


Zeiljachten Amazon en Eos

Amazon:
* Week zo 9-za 15 oktober (5 dagen/6 nachten) € 975,= 
* Week 15-22 oktober van €1.475,= voor €1.150,= 
* Week 22-29 oktober van €1.475,= voor €1.250,= 

Eos:
* Week 8-15 oktober van €2.350,= voor €1.550,= 
* Week 15-22 oktober van €2.350,= voor €1.650,= 
* Week 22-29 oktober van €2.350,= voor €1.750,=
NB tijdens deze weken is het ook mogelijk om op een andere dag dan de zaterdag de week te beginnen/eindigen óf om bijvoorbeeld 10 dagen te komen varen in het prachtige Ionische gebied.  

Prijzen 2017
De prijzen voor 2017 zijn inmiddels beschikbaar. Check onze
website voor meer informatie. In het geval je bij ons boekt vóór 28 februari 2017 dan geldt een vroegboekkorting van 5%. Daarnaast hebben wij 5% terugkomkorting voor mensen die al eerder bij ons hebben geboekt en 5% vriendenkorting voor oud-gasten die andere gasten bij ons aanbrengen. 

"Winter"toerisme
Het is nooit echt winter op Corfu en dat maakt het eiland uitermate geschikt om in de maanden november tot en met maart lekker te kunnen genieten van de zon en de natuur. Villa Eliá is zeer geschikt om in deze periode te verblijven. De open haard en de vloerverwarming maken het zeer comfortabel, ook als het eens wat kouder is. Vaak is het heerlijk weer maar ook hier regent het wel eens; het eiland is niet voor niets zo groen. Wij zitten in deze periode nog geregeld op het strand, waar het dan heerlijk rustig is, en lopen met Kerst nog gewoon in een t-shirtje rond. Dus overweeg je om deze winter op vakantie te gaan? Bedenk dan dat Corfu misschien wel iets voor jou is! Neem contact met ons op voor zeer aantrekkelijke prijzen ook voor langere periodes.

Zoover awards
Villa Eliá heeft ook dit jaar weer de hoogste waardering van 9,8 in Griekenland gekregen met een totaal van 65 reviews!!

Door de gewijzigde Zoover award toekenning is het helaas onmogelijk voor ons om nog in de prijzen te vallen. De opdracht was om in 8 weken tijd 15 recensies te ontvangen en dat is een onmogelijke taak met één villa die met een minimale verblijfsduur van één week wordt verhuurd. Voor ons enorm teleurstellend. Desalniettemin bedanken wij al onze lieve gasten die de moeite hebben genomen om een reisrecensie voor ons achter te laten. Dit is voor ons de waardering waar we het uiteindelijk voor doen!

Waardering op Zoover voor Zeiljacht Amazon: 9,4
Ook dit jaar ontvingen we wederom ontzettend leuke en goede recensies over zeiljacht de Amazon, zoals:
* "Goede uitrusting van het zeiljacht is echt onderscheidend tov normale huurschepen van grote bedrijven"
* "verrassend snelle zeiler ook bij slechts 3 Bft"


Reviews op Tripadvisor: Uitstekend! 
Ook op tripadvisor hebben wij inmiddels een aantal prachtige reisrecensies ontvangen voor villa Eliá. Lees onze reviews


Blog
Recent is er een superleuke blog geschreven over Corfu door Ellen Groenveld van Kids Watersport en deze is te vinden op de site "Bijzonder Plekje". Hierin worden villa Eliá en de life@corfu app aanbevolen. Dankjewel Ellen en Marleen!


Nieuwsbrief 41
Deze kun je in de loop van december 2016 op je scherm verwachten.

Indien je vragen hebt, schroom niet. Wij proberen altijd binnen 24 uur een antwoord aan je te sturen.

We wensen iedereen een kleurrijke herfst toe en graag tot ziens op Corfu.

Hennie en Karin Goudswaard

 Prijzen
2017
aanbiedingen


  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6948127108 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 
 

De zomer is begonnen en dat is te merken ook. De temperatuur komt regelmatig boven de 30 graden en met een heerlijk windje erbij is het prima toeven hier. Ben je het weer in Nederland zat? Boek dan snel een van onze laatste weken vol, of overweeg in de herfst naar Corfu te komen. Neem gerust contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen. 


Villa Eliá 
Inmiddels zijn we weer een aantal tienen rijker op Zoover en staan we met zo'n kleine 60 reviews een 9,8 gemiddeld. Een betere score kunnen we niet halen en we zijn dan ook supertrots op dit resultaat. Ook op Tripadvisor zijn we tegenwoordig vertegenwoordigd en hebben we een aantal prachtige reviews ontvangen van onze gasten. Reden te meer om zelf eens bj ons een vakantie te komen vieren en dezelfde ervaring mee te maken. Voor een superlast minute hebben we de week van 2-9 juli nog vrij, of boek een mooie aanbieding tussen 20 augustus - 3 september aanstaande of tijdens de herst(vakantie)weken.


Zeiljachten Amazon en Eos
Onze zeiljachten zitten lekker vol tijdens de zomermaanden en gaan weer diverse mooie zeemijlen tegemoet. Toch zijn er her en der nog wat gaatjes vrij, dus wil jij ook ervaren hoe het is om Corfu en omgeving  vanaf het water te ontdekken? Laat ons weten wanneer je vakantie hebt en dan bekijken we wat we je aan kunnen bieden. In de omgeving van Corfu tref je de prachtigste plekjes aan waarbij een aantal stranden zelfs op de top 10 staan van mooiste stranden van Europa. Kun je zelf niet zeilen, maar wil je wel eens zoiets ervaren? Hennie gaat graag mee als schipper en laat je de parels van het gebied zien. Bovendien zorgt hij voor nog meer vakantieplezier voor de hele familie omdat wij bij zeilen met schipper ook een aantal watersport activiteiten aan kunnen bieden. Het leuke daarvan is - het zit gewoon bij de prijs inbegrepen!!  


life@corfu
Corfu zomernieuws is in een nieuw jasje gestoken en heet voortaan life@corfu. Hierin geven Karin en Annegreet een aantal van hun bijzondere plekjes en leuke adresjes prijs. Ze delen hun liefde voor, en ervaringen over het leven op Corfu via de Nederlandstalige krant en Nederlands- en Engelstalige APP. De APP is te downloaden voor Apple en Android smartphones en tablets onder life at corfu. Dus als je deze zomer naar Corfu komt, download dan zeker deze informatieve APP. De krant is hier in pdf te downloaden of kijk uit naar een kopie tijdens je vakantie op ons prachtige eiland.

Nieuwsbrief 40
Deze kun je in de loop van september 2016 op je scherm verwachten.

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons gerust weten. En zijn villa en/of zeiljachten vol? We zoeken graag met je mee naar alternatieve accommodatie / geschikt jacht bij onze collega’s.

Wij wensen je een zonnige zomer toe en graag tot ziens op Corfu.

Hennie en Karin Goudswaard


 

 


  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6948127108 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 
 

Hoera, het is lente!! Heb jij die kriebels ook alweer te pakken? En geniet je van een heerlijk paasweekend waarin misschien de zomervakantieplannen ter sprake gaan komen? Corfu is inmiddels weer geëxplodeerd in mooie kleuren van alle wilde bloemen die op het eiland groeien. Ook de temperatuur wordt langzaamaan weer steeds warmer en kun je al heerlijk op een terrasje genieten. De 20 graden zit al weer zeer regelmatig “in de lucht”. Daarom is de lente ook zo’n heerlijke tijd om hier te zijn. Optimaal genieten! Nu de vluchten vanaf volgende week weer rechtstreeks naar Corfu komen, de ideale gelegenheid om het eiland eens in deze kleurenzee te komen ontdekken.


Villa Eliá 
Bijna is de villa weer klaar voor het seizoen. Nog wat gezellige plantjes in de potten en een paar mooie nieuwe kussentjes op de stoelen, en dan mogen onze eerste gasten komen. Met een prachtige nieuwe parkeerplaats en andere kleine vernieuwingen zullen onze gasten vast weer met veel plezier op deze heerlijke plek kunnen vertoeven.

Heb je er wel eens aan gedacht om bij ons te verblijven met een groep vriendinnen? Of met 3 bevriende stellen? Op die manier deel je met elkaar de verblijfskosten en kom je vaak voordeliger uit dan je elders in een hotel zou betalen. Je hebt de villa helemaal voor jezelf en op deze unieke plek voelt het alsof je alleen op de wereld bent, met enkel je eigen gezelschap. Ook leent dit huis zich er uitermate goed voor om iets te vieren, bijvoorbeeld een 25-jarig huwelijk of een speciale verjaardag.

Zeiljachten Amazon en Eos
Beide jachten liggen sinds deze week weer in het water en hebben een uitgebreide behandeling ondergaan aan het onderwaterschip. Helemaal tip top in orde zijn ze het water ingegaan en zijn ook bijna klaar om de eerste zeilers van dit seizoen aan boord te mogen verwelkomen. De Amazon heeft weer een paar nieuwe snufjes aan boord zoals onderwaterverlichting en nieuwe kranen in de badkamers. De Eos ligt er ook weer als nieuw bij dus beide jachten zijn klaar voor een mooi vaarseizoen. Vraag naar beschikbaarheid en mogelijkheden om met of zonder schipper op een van onze perfect onderhouden schepen te komen varen. Je zult er geen spijt van krijgen!

Unieke samenwerking
Dit jaar gaan wij een leuke samenwerking aan met onze bevriende Eeterij-tapperij Juno te Wemeldinge, tel 0113 - 621048. Indien u bij ons een vakantie boekt naar aanleiding van een bezoek aan Juno, dan geven wij een dinerbon weg twv €50,= onder het mom: Zeilen op Corfu = eten bij Juno! Dit willen wij de lezers van onze nieuwsbrief ook graag aanbieden. 

Pasen in Griekenland
Terwijl jullie dit weekend lekker aan de Paaseitjes zitten, moeten wij in Griekenland nog 5 weken wachten tot het hier zover is. Dé gelegenheid dus om dit jaar 2x het Paasfeest mee te maken en dat is zeker op Corfu een hele belevenis. Pasen valt dit jaar op 1 en 2 mei aanstaande. We hebben de villa in deze periode reeds volgeboekt, echter op de zeiljachten is nog beschikbaarheid. Een geweldige kans, om dit prachtige en voor Griekenland belangrijkste feest van het jaar, bij te komen wonen en aansluitend ons geweldige gebied te ontdekken!

Aanbiedingen
Naast de “Juno actie gaat er natuurlijk geen nieuwsbrief voorbij om speciaal voor onze lezers een aantal speciale aanbiedingen te hebben:
Villa Eliá
Periode 7-21 mei Euro 1.275,= per week; Euro 2.400,= voor 2 weken
Periode 18 juni – 2 juli 15% korting op de geldende prijzen
Periode 2-23 juli 10% korting op de geldende prijzen
Zeiljachten Amazon en Eos
Vrije weken in april, mei en juni 15% korting op de geldende prijzen
Neem contact op voor beschikbaarheid

Vluchten naar Corfu
Vanaf eind maart komen er weer directe vluchten naar Corfu. Op zaterdag vliegen Ryan air vanaf Eindhoven en Transavia vanaf Amsterdam. Ook komen er diverse maatschappijen op andere dagen aan vanuit Amsterdam, Brussel en Düsseldorf(Weeze). Zeker in voor- en naseizoen kunnen wij flexibeler omgaan met de wisseldagen, dus wil je voor een lang weekend komen, informeer dan zeker ook naar prijzen en beschikbaarheid!

Corfu Zomernieuws
Ook dit jaar wordt er door Karin en Annegreet weer hard gewerkt aan deze informatie krant en app over Corfu. Aankomend seizoen zal de gedrukte versie van de krant voor de 9e keer in het Nederlands verschijnen en de digitale versie, de APP, in het Nederlands en Engels. Er komt een nieuwe naam en een nieuw uiterlijk. Begin mei zal de nieuwe krant gedrukt zijn en de ge-update app te downloaden. Wij horen natuurlijk graag wat jullie ervan vinden. Kun je niet wachten? Download dan alvast de 2015 versie van de NL talige app die zowel in de Apple- als in de Android store te vinden zijn. Zodra de upload beschikbaar is, zal dit automatisch op je telefoon worden aangepast. 

Nieuwsbrief 39
Deze kun je rond eind juni/begin juli 2016 op je scherm verwachten.

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons gerust weten. En zijn villa en/of zeiljachten vol? We zoeken graag met je mee naar alternatieve accommodatie / geschikt jacht bij onze collega’s.

Wij wensen je nog een heel gezellig Paasweekend en graag tot ziens op Corfu.

Hennie en Karin Goudswaard


 

 
 


Aanbiedings weken

Klik hier

 


  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6948127108 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 
 

De feestdagen staan voor de deur. Tijd om terug te blikken op 2015 en vooral vooruit te kijken naar weer een mooi nieuw jaar vol met kansen en uitdagingen. Dit is ook de tijd om na te denken waar u uw vakantie in 2016 door wilt gaan brengen. Kom lekker naar Griekenland en droom alvast weg bij het idee van prachtige stranden en baaien, het kristalheldere zeewater, het gegarandeerd schitterde weer, het heerlijke betaalbare eten, en natuurlijk de gastvrije Grieken zelf!

Kerstattentie
Naast de 5% vroegboekkorting die geldt op de huurprijzen voor villa en zeiljachten t/m 29 februari 2016, bieden wij iedereen die vóór 1 januari aanstaande een rechtstreekse boeking plaatst, een diner aan twv €50,= in een locale taverna.

Villa Eliá 
Afgelopen seizoen hebben we wederom veel positieve feedback ontvangen van enthousiaste gasten. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar dit is iets wat u echt zelf moet komen ervaren! Het uitzicht, het comfort en de gebruiksvriendelijke indeling van het huis, maken uw relaxte vakantie hier tot een absoluut succes. Onze uitgebreide oplevering, met tips en tricks over het eiland en alles wat er te doen is, zorgt ervoor dat u zich hier ook direct thuis voelt en niet eerst zelf alles hoeft te gaan ontdekken. 

Het zwembad en de verschillende schaduwplekken rondom het huis bieden veel verkoeling en er is voor iedereen een plekje te vinden om lekker te relaxen of te chillen. Het huis leent zich uitstekend voor 2 kleine gezinnen of 3 bevriende stellen. Je kunt altijd je eigen privacy vinden en door met 2 of 3 stellen de kosten te delen, maakt het deze plek tot de ultieme locatie om met elkaar een heerlijke tijd te hebben. Ook met bijvoorbeeld 4-6 vriendinnen is het een aanrader om een gezellige week met elkaar door te komen brengen. Heeft u iets te vieren, bijvoorbeeld een 25-jarig huwelijk samen met uw volwassen kinderen? Ook dat kan perfect bij ons.

Zeiljachten Amazon en Eos

De extra’s die wij op onze jachten bieden zorgen mede voor een onvergetelijke zeilvakantie, zoals:

zonnepanelen, volop USB laadpunten, 220V aansluitingen, LED navigatie en interieur verlichting, complete keukenuitrusting, boegschroef, lift voor bijboot en buitenboordmotor, afstandsbediening voor ankerlier etc
.


 

 

 

U kunt beide jachten bareboat boeken, bij aantoonbaar voldoende zeilervaring. Maar ook met schipper of instructeur kunnen de jachten geboekt worden. Een unieke trip door het verrassend mooie en ongerepte Ionische gebied.

Onze specialiteit is het varen met schipper. Dit is de perfecte combinatie voor gezinnen met (puberende) kinderen. Naast het zeilen, verzorgt Hennie als schipper allerlei spectaculaire watersporten, met waterski's, kneeboard, funbanden en subwing. Deze unieke extra's vindt u nergens anders en maken de zeilweek tot een succes voor alle gezinsleden. Want als de kinderen tevreden zijn…. dan zijn de ouders dat ook!

Wacht niet te lang
Dít is de tijd van het jaar dat een aantal van de schoolvakantieweken nog beschikbaar zijn. Wacht dus zeker niet te lang, want langzaamaan begint het boekingsseizoen te lopen en vist u wellicht achter het net!

Met Ryan Air al voor €125,= retour
Vanaf 2 april vliegt Ryanair rechtstreeks op Corfu vanaf Eindhoven op zaterdag en wederom op zondag en woensdag vanaf Duesseldorf-Weeze. Check de website www.ryanair.com voor meer informatie.

Vrouw
Op 9 oktober jl stond er een interview met Karin in het magazine Vrouw, de glossy die wekelijks wordt uitgegeven samen met de zaterdageditie van de Telegraaf.
Klik hier om het artikel te downloaden.

Fotoreis op de Amazon
Deze staat gepland voor de week van 6-13 mei 2016.  
Klik hier voor meer informatie over deze reis met onder andere een bezoek aan het unieke natuurgebied Zagoria gelegen in het Pindos gebergte.

Ionian Sea Rally
We zijn druk bezig met de planning van de rally voor de mei vakantie. We zullen u binnenkort in een aparte nieuwsbrief verder op de hoogte brengen van deze unieke rally.

 

Nieuwsbrief 38
Deze kunt u rond eind maart 2016 op uw scherm verwachten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons gerust weten. We staan voor u klaar. En zijn villa en/of zeiljachten vol? We zoeken graag met u mee voor alternatieve accommodatie / geschikt jacht bij onze collega’s.

Wij wensen u fantastische feestdagen toe en voor 2016, heel veel geluk en gezondheid.

Een toost op 2016!
Hennie en Karin Goudswaard

 


Aanbiedings weken

Klik hier

 


  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6948127108 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 

Na een ongekend warme zomer breekt langzaam de herfst aan op Corfu en zien we de natuur weer opfleuren! De temperatuur is overdag nog steeds fantastisch, tussen de 25-28 graden en ook ‘s avonds is het nog heerlijk vertoeven buiten. We hebben deze zomer weer veel leuke nieuwe mensen ontmoet die bij ons verbleven en hopen de komende weken nog nieuwe gasten te mogen ontvangen. Helaas zijn de boekingen naar Griekenland gestagneerd naar aanleiding van de negatieve media aandacht over dit prachtige, gastvrije land. Daardoor hebben wij nog wat weekjes vrij en wie weet past het u om nog een weekje te komen tijdens deze mooie oktobermaand. Ook zijn de prijzen reeds bekend voor seizoen 2016, dus als u plannen heeft voor komende zomer, neem gerust contact op voor beschikbaarheid en een vrijblijvende offerte. De eerste boekingen en aanvragen komen inmiddels alweer binnen!


Villa Eliá 
We hebben recent zelf een weekje mogen genieten in de villa en elke keer weer wordt bevestigd wat een heerlijk plek en fantastisch huis het toch is. Dit moet je uiteraard zelf ervaren. Zin in nog een last minute weekje zon, boek dan snel een van deze super aanbiedingen (exclusief voor onze lezers van de nieuwsbrief):


10-17 oktober E 799,=**
24-31 oktober E 899,=


** boeking kan ook van vrij-vrij, aanvliegen met Ryan Air vanuit Eindhoven

Zeiljacht Amazon
Het zeiljacht heeft er weer de nodige zeemijlen opzitten en we hebben gelukkig weer veel enthousiaste gasten met het zeilen kennis kunnen laten maken. Oktober staat nog vrij in de agenda van de Amazon, dus kom gerust nog een weekje dit gebied ontdekken voor een schappelijke prijs. Inchecken op de Amazon kan op vrijdag of zaterdag, afhankelijk van de vluchten die u boekt.

last minutes:
9-16 oktober € 899,=
16-23 oktober € 999,=
23-30 oktober € 1.099,=

Zeiljacht Eos
Dit prachtige jacht heeft dit seizoen naast haar maidentrip bijna het complete Ionische gebied gezien en iedereen was zeer tevreden. Voor het najaar is de Eos nog twee weken beschikbaar, dus als u interesse heeft, boek dan een heerlijke week op dit fijne jacht. Ook op de Eos kan op vrijdag of zaterdag worden ingecheckt, afhankelijk van de actuele beschikbaarheid.

last minutes:
9-16 oktober € 1.299,=
16-23 oktober € 1.399,=

Zeilen in het naseizoen? Met heerlijk weer, lekker warm zeewater, rust in de plaatsjes die je onderweg aandoet en een lekker zeilwindje? Dit kan eventueel ook voor een lang weekend of voor een midweek in oktober. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Prijzen 2016
De prijzen voor 2016 zijn inmiddels bekend en staan op onze website.
Klik hier voor meer informatie.

Vaste wisseldag seizoen 2016
In verband met de Ryan Air vluchten is onze vaste wisseldag, voor zowel villa Eliá als voor de zeiljachten Amazon en Eos op zaterdag.


Fotoreis op de Amazon

Recent zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met de reisorganisatie NordicVision. Via hen bieden wij voor de week van 6-13 mei 2016 een fotoreis aan op zeiljacht de Amazon. Er reist een professionele Nederlandse fotograaf mee die je de fijne kneepjes van het vak leert. Een unieke ervaring voor de amateur fotograaf om veel nieuwe kennis van het fotograferen op te doen in combinatie met een bijzondere zeilweek.
Klik hier voor meer informatie over deze reis. Voor het blad Fotografie heeft de fotograaf recent ook een verslag geschreven over de try-out van deze reis. Klik hier voor de pdf.

Van zondag 25 oktober – zondag 1 november aanstaande zal de try out van de Ionian Sea Rally plaatsvinden, ter voorbereiding op de eerste officiële Rally in oktober 2016. Dit is een competitieve zeilrace in het Ionische gebied (met Corfu als start- en eindpunt) met diverse wedstrijdelementen, waar gezelligheid, sportiviteit en een mooie route varen voorop staat, echter waarin ook een onderlinge competitie zal plaatsvinden. Wil je deelnemen aan de informele try out, dan kan dat. Of heb je interesse om meer te weten te komen over deelname aan het evenement voor volgend jaar, neem dan contact met ons op. Wij vinden het erg leuk om als locale partner dit evenement mede te organiseren. ”Like” ook de facebookpagina waar regelmatig een update te vinden is over de activiteiten rondom de try out en de Rally 2016.

Ryan Air
De vluchten van Ryan Air voor 2016 staan inmiddels on-line en er wordt vanaf april 2016 voortaan op zaterdag gevlogen vanaf Eindhoven en wederom op zondag en woensdag vanaf Duesseldorf-Weeze. Check de website www.ryanair.com voor meer informatie.

Corfu Zomernieuws krant en APP 
De ontwikkelingen gaan snel vooruit. Voor 2016 zijn de eerste werkzaamheden alweer begonnen en de app gaat dan ook in het Engels verschijnen! Komt u dit seizoen nog naar Corfu? Download de app en u heeft er heel veel leuke tips en informatie bij.

        
 Android    Ios

Pers
Vrouw – Dit is een magazine dat altijd als bijlage wordt verspreid met de zaterdageditie van de Telegraaf. In de uitgave van zaterdag 10 oktober aanstaande staat een interview met Karin. In de volgende nieuwsbrief zullen we een pdf van het artikel meesturen, echter als u het interview al wilt lezen, koop dan op 10 oktober de Telegraaf.

Nieuwsbrief 37
Deze kunt u rond de jaarwisseling op uw scherm verwachten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons gerust weten. We staan voor u klaar. En zijn villa en/of zeiljachten vol? We zoeken graag met u mee voor alternatieve accommodatie / geschikt jacht bij onze collega’s.

Kleurrijke herfstgroeten en graag tot snel ziens!
Hennie en Karin Goudswaard

  

 

 
 


  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6942433888 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 
 

De eerste twee seizoensmaanden zijn alweer achter de rug en nu komt de heerlijk warme zomer er aan. Tijd om u van onze laatste nieuwtjes op de hoogte te brengen. Veel leesplezier!

Villa Eliá, uitgeroepen tot beste villa in Griekenland!
Onze eerste mooie beoordelingen voor verblijf in de villa komen binnen. We zijn zo trots dat er steeds opnieuw tevreden gasten naar huis gaan. En de waardering hiervoor hebben we opnieuw gekregen via Zoover waar we voor de 2e keer op rij als beste villa in Griekenland zijn uitgeroepen, met een gemiddelde van een 9.8 met bijna 50 reisrecensies. Een kroon op ons werk. Wilt u ook één of meerdere weken bij ons verblijven? We hebben nog beschikbaarheid voor de week van 22-29 augustus, waar een mooie aanbieding op zit, of na 19 september aanstaande.

De najaarsweken zijn perfect geschikt voor de actieve vakantieganger omdat de temperatuur dan heerlijk aangenaam is. Heerlijk om te wandelen of fietsen of om lekker bij de villa aan het zwembad te luieren. Ook voor het naseizoen hebben we voor u, als lezer van onze nieuwsbrief, een paar mooie aanbiedingen in petto. 
Wilt u de recensies op Zoover lezen, kijk dan op deze link:
villa elia

Zeiljacht Amazon

Ook op de Amazon hebben alweer de nodige gasten van een fijne zeilvakantie genoten. En bij Zoover is dat ook erkend doordat we een Silver award hebben ontvangen met een 9.3 gemiddeld. Met een volle zomeragenda voor de boeg, kunnen we de Amazon weer aanbieden vanaf 12 september aanstaande. Zie hieronder voor de aanbiedingen. 
Voor de Zoover recensies kijk op:
Amazon

Zeiljacht Eos
Sinds enkele weken is het zeiljacht de Eos aan onze vloot toegevoegd. Een Sun Odyssey 45 van het merk Jeanneau. Een prachtig jacht wat momenteel nog verder verfraaid wordt met davids voor de bijboot, een bbm lift, een cockpit plotter, zonnepanelen, een inverter en last but not least een nieuwe RIB met aluminium V-bodem als bijboot. Vanaf half juli gaat de Eos officieel in de vaart. Mocht u interesse hebben om dit mooie ruime jacht te huren, neem dan contact met ons op. Het is weer beschikbaar vanaf 22 augustus aanstaande en hieronder bieden we een aantal aanbiedingsweken aan. 

Aanbiedingen zomer 2015
Villa Eliá
Week 22-29 augustus, 1.900,=
Bij boeking vanaf 19 september krijgen lezers van deze nieuwsbrief een korting van 10% op de geldende weektarieven.

Zeiljacht Amazon
Bij boeking vanaf 12 september krijgen lezers van deze nieuwsbrief een korting van 10% op de geldende weektarieven.

Zeiljacht Eos
Week 21-28 augustus € 2.990,=
Week 28 augustus - 4 september € 2.490,=
Week 4-11 september € 2.390,=
Overige weken 5% lezerskorting op de geldende weektarieven

Zeilen in het naseizoen?
Met heerlijk weer, lekker warm zeewater, niet te druk in de plaatsjes die je onderweg aandoet en een lekker zeilwindje?? Dit kan eventueel ook voor een lang weekend of voor een midweek. neem contact op voor de mogelijkheden!

Corfu Zomernieuws - krant en APP 
De Corfu Zomernieuws 2015 is weer uit! Naast de gedrukte versie van de krant is er nu ook een NL talige APP beschikbaar die Karin, samen met haar vriendin Annegreet, met heel veel enthousiasme heeft gemaakt. De APP is de eerste Nederlandstalige uitgave over Corfu en is beschikbaar voor zowel Android als Apple smartphones en tablets. Beiden zijn te vinden onder de zoekterm Corfu Zomernieuws of gratis te downloaden volgens onderstaande QR codes. Ook is er een facebook pagina waar de laatste weetjes en nieuwtjes op verschijnen. Like onze
facebook pagina en download onze APP. We horen graag wat u ervan vindt. En bezoekt u Corfu deze zomer? Kijk dan uit naar een kopie van de informatieve krant of klik hier voor de digitale versie!

 Android  Ios

De situatie in Griekenland
Ondanks alle berichtgevingen in Europa is het leven hier “as usual”! Er komt gewoon geld uit de pinautomaten, en vakantiegangers kunnen ongelimiteerd pinnen. Ook zijn er gewoon benzine en levensmiddelen te verkrijgen. De Grieken ontvangen hun gasten met open armen, de zon schijnt, het zeewater is helder en lekker warm en het eten is heerlijk en niet duur. Met andere woorden, kom uw vakantie in Griekenland vieren – juist nu! Steun de Grieken tijdens deze zware tijden!

Nieuwsbrief 36
Deze kunt u aan het eind van de maand september 2015 op uw scherm verwachten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons gerust weten. We staan voor u klaar. En zijn villa en/of zeiljachten vol? We zoeken graag met u mee voor alternatieve accommodatie / geschikt jacht bij onze collega’s.

Zonnige groeten en graag tot snel ziens!
Hennie en Karin Goudswaard

 

  

 


  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6942433888 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 
 
 

Nog maar een klein weekje en dan staan onze eerste zeilgasten alweer voor de deur. De winter is omgevlogen. Het seizoen gaat weer beginnen en we hebben er zin in. Het eiland is op dit moment zo mooi en kleurrijk met alle wilde bloemen in bloei, het lenteweer knispert en de zee fonkelt. Allemaal aspecten om in deze tijd van het jaar eens naar Corfu te komen. We zijn daarom benieuwd wie ons seizoen dit jaar gaat openen in de villa, want daar hebben we nog een paar voorjaarsweekjes beschikbaar. Ook op het zeiljacht hebben we nog wat mooie weekjes vrij. Laat de zomer maar komen. Wij zijn er klaar voor!!

We breiden uit met een tweede zeiljacht

In mei komt er een tweede zeiljacht in de vloot. Dit is een Jeanneau Sun Odyssey 45. Een schitterend jacht met drie hutten, waarvan één master cabin (zogenaamde eigenaars versie). Het jacht heet de Eos en is zeer luxe uitgevoerd met volledig teak dek en vele andere extra's. Kijk op onze website voor meer informatie over dit nieuwe jacht.

Zeiljacht Amazon
Het jacht heeft inmiddels het jaarlijkse onderhoud ondergaan en ligt sinds kort weer in het water. Met allerlei nieuwigheidjes aan boord, zoals zonnepanelen waardoor de accu’s continue vol blijven en overal zuinige LED-verlichting, nieuwe zwemladder en nog twee extra USB laadpunten. Daarnaast is er continue WIFI aan boord zodat u op alle momenten van de dag het thuisfront jaloers kunt maken met al uw mooie foto’s.

Villa Eliá
Alle klusjes zijn inmiddels achter de rug en de villa is weer helemaal tip top in orde en schoon voor het nieuwe seizoen. Prachtige nieuwe kussens voor in de loungebank, mooie nieuwe parasoldoeken, overal een verfje en weer vrolijke bloemen in de potten. Ook hebben wijzelf de bbq alweer een paar keer uitgeprobeerd en genoten van een aantal heerlijk middagen op deze fantastische plek. Het uitzicht verveelt nooit en de rust en de schoonheid van deze locatie zijn zo uniek dat we er zelf ook nooit genoeg van krijgen.

Ander nieuws
Voorjaarsaanbiedingen

Klik snel op de link naar de
aanbiedingen op de website

Grieks Pasen
Dit jaar valt het Griekse Pasen een week later dan het Paasfeest in Nederland, dat wil zeggen op 12 en 13 april aanstaande. Het Paasfeest op Corfu is een zeer speciale happening. Bovendien is Pasen in Griekenland de belangrijkste gebeurtenis van het jaar met allerlei festiviteiten in de Megalo Efdomada – de “grote week” voorafgaand aan het Paasfeest. Kom dit ook eens meebeleven!

In de pers
Recent is er weer eens een artikel over ons verschenen in het tijdschrift VertrekNL.
Klik hier om het hele artikel te downloaden.

De Zoover Awards 2015 worden eind april bekend gemaakt. Afgelopen jaar zijn wij voor villa’s in Griekenland als winnaar uit de bus gekomen en voor het zeiljacht hebben we de “highly recommended” award in de wacht gesleept. Wij hopen dat we ook dit jaar weer bij de winnaars zullen zitten en laten het u weten als het zover is…!

Corfu Zomernieuws
Er wordt momenteel hard gewerkt aan de 8e editie van Corfu Zomernieuws. De verwachting is dat de gedrukte versie begin mei klaar zal zijn. Daarnaast wordt er dit jaar ook een zeer handige app ontwikkelt voor smartphones en tablets. Deze zal zeer waarschijnlijk vanaf eind mei “in de lucht zijn” en kan vanaf dan gratis gedownload worden in de appstore of via google play. Zo beleeft u alvast veel voorpret voordat uw vakantie op Corfu begint. En tijdens uw vakantie kunt u van alle leuke tips gebruik maken.

 

Nieuwsbrief 35
Deze kunt u aan het eind van de maand juni 2015 op uw scherm verwachten.

Wij wensen u een heel gezellig Paasweekend en horen het graag als u vragen heeft omtrent een vakantie bij ons. We zien uw aanvraag graag tegemoet.

zonnige voorjaarsgroeten,
Hennie en Karin Goudswaard

 

  

 


  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6942433888 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 

Verras uw Valentijn

Wie wil zijn of haar Valentijnnou niet eens extra verrassen dit jaar? Maak dan gebruik van onze speciale Valentijnsactie. Boek op 14 februari aanstaande uw april-, mei- of junivakantie op zeiljacht de Amazon en/of in villa Eliá, óf vraag op de 14e een offerte aan (met definitieve boeking vóór 21 februari as). U krijgt dan een speciale aanbiedingskorting van 14% op uw boeking **. Bij aankomst op Corfu staat er bovendien een fles bubbels voor u koud!

Ideetjes:
Grieks Pasen
valt dit jaar in het weekend van 12 april. Geniet met uw
Valentijn van de unieke manier waarop Grieks Pasen wordt gevierd op Corfu.

Meivakantie
Gedurende de schoolvakantie in mei hebben wij nog enkele weken beschikbaar. Het weer is al zomers; het eiland staat volop in bloei en de avonden worden langer! Met andere woorden, voldoende ingrediënten om heerlijk tot rust te komen en van elkaars aanwezigheid te genieten.

Geen schoolgaande kinderen?
Dan is de maand juni de uitgelezen periode om op Corfu uw vakantie te vieren. Lange zwoele avonden, nog niet té druk en goedkope vluchten.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om uw Valentijndit jaar op een onvergetelijke manier te verrassen!

Wij wensen u een liefdevolle Valentijnsdag toe en zien u graag terug op Corfu.

Hartelijke groeten,
Hennie en Karin Goudswaard

** deze korting geldt alleen op de huurprijs van zeiljacht en/of villa

 

  

 


  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6942433888 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 
 

Met de jaarwisseling voor de deur zwaaien wij een heel mooi 2014 uit en luiden graag het nieuw jaar in. Wij wensen iedereen voor 2015 een fantastisch, gelukkig en vooral gezond jaar toe, zowel privé als zakelijk. We hopen velen van u weer te mogen ontvangen op Corfu komend seizoen!

De boekingen voor het zomerseizoen komen goed op gang. Wij bieden t/m eind februari aanstaande een vroegboekkorting van 5% aan. Als u nu al weet dat u uw vakantie op Corfu door wilt komen brengen, maak dan gebruik van dit voordeel en ben er meteen zeker van dat uw vakantie al vaststaat.

Villa Elià
Dit fantastische uitzicht over Corfu-stad, het mooie groene eiland en de Ionische zee hebt u als u in ons infinity zwembad ligt. U zult verbaasd zijn hoe wijds u weg kunt kijken en hoe het steeds verandert door het weertype of de lichtinval. Het is hier op en top genieten. Kom het ook eens ervaren, u zult niet teleurgesteld worden! 

Zeiljacht Amazon
De Amazon ligt op dit moment winterklaar in de Gouvia Marina en er zal vanaf januari weer het nodige onderhoud gepleegd gaan worden. Het jacht gaat medio maart het water weer in en zij zal er dan weer tip top bij liggen om het aankomende zomerseizoen te zorgen voor een behouden vaart voor al haar gasten.  

Pers
Half januari aanstaande verschijnt het blad VertrekNL met een artikel erin over ons. In de volgende nieuwsbrief zullen wij het artikel plaatsen.

Ryan Air
De vluchten van Ryan Air staan online voor 2015. De vluchten vanuit Eindhoven zullen vanaf 3 april iedere vrijdag rechtstreeks op Corfu aankomen.

Corfu in april
Voor de aprilweken hebben wij een aantal aantrekkelijke aanbiedingen op onze website staan waardoor u Corfu op een zeer voordelige manier aan kunt doen en ons prachtige eiland kunt ontdekken. De voorjaarsmaanden zijn vooral zo bijzonder doordat er honderden verschillende wilde bloemen en kruiden in bloei staan. Niet voor niets wordt Corfu ook wel bloemeneiland genoemd.

Grieks Pasen
Bovendien valt Pasen dit jaar vroeg, namelijk in het weekend van 12 april. Pasen wordt nergens zo bijzonder gevierd als op Corfu. Veel Grieken uit het hele land komen dan speciaal naar Corfu om deze happening mee te maken. Wilt u ook getuige zijn van dit speciale feest, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Nieuwsbrief 33
Deze kunt u rond eind maart/begin april op uw scherm verwachten.

Wij wensen u vanavond een fijne jaarwisseling toe en graag tot ziens “aan boord” van corfu unlimited.

Winterse groeten,
Hennie en Karin Goudswaard

 

  

 Aanbiedingen
klik hier


happy


2015


Geen of weinig zeilervaring?

Klik hiervoor meer
informatie over
zeilvakanties met
privéschipper


  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6942433888 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 
 

Volgens de kalender is de herfst inmiddels begonnen, maar op Corfu is het nog steeds volop zomer!! Nog maar een paar weekjes en het seizoen 2014 zit er helaas alweer op. De tijd vliegt. We hebben daarom nog een paar last minute aanbiedingen in petto. Veel leesplezier met deze 31e uitgave van onze nieuwsbrief.

Prijzen 2015
Inmiddels zijn de prijzen voor 2015 bekend.
Klik hier voor een overzicht op onze website. Inmiddels komen de eerste boekingen voor 2015 binnen voor zowel villa Eliá als zeiljacht de Amazon. Wilt u uw vakantie volgend jaar ook bij ons doorbrengen en vooral niet misgrijpen, neem dan contact met ons op. Wij verzorgen graag een vrijblijvende offerte.

Aanbiedingen
Villa Eliá

za 25 okt - wo 5 nov,
1.500,=

vr 3 april - vr 10 april 2015,
van 1.350,= voor 1.199,=
vr 10 april - vr 17 april 2015, van 1.350,= voor 1.199,=
vr 17 april - vr 24 april 2015,van 1.350,= voor 1.199,=

Zeiljacht Amazon


wo 1 oktober - vr 10 oktober, 
1.750,=
vr 10 oktober - vr 17 oktober,
1.400,=
vr 3 april - vr 10 april 2015,
van 1.350,=voor 1.199,=
vr 10 april - vr 17 april 2015,
van 1.350,= voor 1.199,=
vr 17 april - vr 24 april 2015, van 1.350,= voor 1.199,=

Vroegboekkorting
Bij boeking vóór 28 februari 2015 krijgt u een vroegboekkorting van 5%. Daarnaast hanteren wij ook een terugkomkorting voor onze gasten die eerder bij ons geboekt hebben of een vriendenkorting als u al eens bij ons bent geweest en ook andere gasten bij ons heeft aangebracht.

Optie
Het is mogelijk om een optie van één week te nemen op zowel villa Eliá als zeiljacht de Amazon. Zo heeft u wat extra tijd om uw vakantie vast te leggen.

Pers - Vertrek NL
In november 2014 zal er een leuk artikel over ons verschijnen in het tijdschrift VertrekNL. In de volgende uitgave van onze nieuwsbrief zullen we een kopie van het artikel toevoegen.

Ryan Air
De vluchten van Ryan Air staan inmiddels online voor 2015. De vluchten vanuit Eindhoven zullen vanaf 3 april iedere vrijdag rechtstreeks op Corfu aankomen. De vluchten vanuit Duesseldorf-Weeze(net over de grens) daarentegen zullen voortaan op zondag en woensdag vliegen.

Nieuwsbrief 32
Deze kunt u rond de jaarwisseling verwachten.

Kleurrijke najaarsgroeten en graag tot snel ziens!

Karin en Hennie Goudswaard

 

  

 Aanbiedingen
klik hier


Geen of weinig zeilervaring?

Klik hiervoor meer
informatie over
zeilvakanties met
privéschipper


  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6942433888 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 
 

Na een wat wisselvallige meimaand is de zomer nu toch écht aangebroken. Overdag temperaturen van 30 graden plus en heerlijke zwoele avonden om te genieten op het terras van villa Eliá of aan boord van zeiljacht de Amazon.

Reden te meer om u van de laatste nieuwtjes op de hoogte te brengen over ons “reilen en zeilen”. Heeft u uw zomervakantie nog niet geboekt? Maak dan nu gebruik van een van onze aantrekkelijke aanbiedingen! Succes verzekerd!


Recent kregen we het geweldige nieuws over de uitgereikte Zoover awards, waar we u eerder al over hebben bericht. Voor villa Eliá zijn we voor 2014 als winnaar uit de bus gekomen in de categorie villa’s in Griekenland. Een enorme blijk van waardering van onze villagasten, want zij hebben de reisrecensies ingevuld en daar is dit mooie resultaat uit voortgekomen. Inmiddels kregen we nog meer mooi nieuws, want ook voor zeiljacht de Amazon kregen we het fantastische bericht dat we in deze categorie zijn gewaardeerd als highly recommended”. Uiteraard zijn we ook onze zeilgasten zeer erkentelijk voor alle mooie recensies. Een kroon op ons werk waar we met recht trots op zijn. Kom dus ook het prachtige eiland Corfu bezoeken en geniet van een verblijf bij ons. Het zal u aan niets ontbreken. Voor de recensies op Zoover zie:
Villa Eliá en Zeiljacht Amazon

Aanbiedingen zomer 2014
Villa Eliá
5-12 juli
van € 2.250,= voor 1.650,=

12-19 juli
van €
2.250,= voor € 1.850,=

23-30 augustus
van
€ 2.250,= voor 1.950,=

30 augustus – 6 september 
van € 1.850,= voor € 1.650,=

Zeiljacht Amazon
Speciale WK aanbiedingen
20
juni – 27 juni:
van
€ 1.850,= voor € 1.350,=

27 juni - 4 juli
van
€ 1.850,= voor € 1.350,=

11-21 juli (10 dagen)
van
€ 2.900,= voor 1.990,=

Bij boeking tijdens de maanden september en oktober krijgen lezers van deze nieuwsbrief een korting van 10% op de geldende prijzen op een weekboeking.

Zeilen in het naseizoen?
Ideaal! Het is dan nog steeds heerlijk weer, met lekker warm zeewater, de gezellige havenplaatsjes die je onderweg aandoet zijn alweer rustig maar nog steeds gezellig knus en er staat een lekker zeilwindje! Wij zeggen - DOEN!! Dit kan in de maanden september en oktober ook voor een lang weekend. Trommel een paar vrienden op, boek goedkope tickets met Ryan Air rechtstreeks naar Corfu (vrijdag heen; dinsdag retour vanuit
Duesseldorf-Weeze)en zeil 4 dagen door het prachtige Ionische gebied. Succes verzekerd! Interesse? Check de beschikbaarheid!

Corfu Zomernieuws
De 7e editie van Corfu Zomernieuws is inmiddels uit! Dit keer in een nieuw jasje gestoken en een nieuw formaat. Bezoekt u Corfu deze zomer? Bij veel accommodaties ligt deze informatieve krant gratis voor u klaar. Of
klik hier voor de digitale versie!

 

 

 

Nieuwsbrief 31
Deze kunt u in de loop van de maand september 2014 verwachten.

Zonnige groeten en hopelijk tot snel ziens!

Karin en Hennie Goudswaard

 

  

 Aanbiedingen
klik hier


Geen of weinig zeilervaring?

Klik hiervoor meer
informatie over
zeilvakanties met
privéschipper


  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6942433888 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 
 

De zomer is in aantocht!! Het eiland kleurt steeds meer door de grote variatie wilde voorjaarsbloemen die alweer weelderig groeien en bloeien, echt prachtig! In het lentezonnetje is het ook al heerlijk vertoeven en af en toe een bui is prima om het eiland zo mooi groen te laten zijn tijdens de hele zomer!

Wij zijn inmiddels druk met de laatste voorbereidingen voor de komst van onze eerste seizoensgasten. Ook vordert de nieuwe website gestaag en zal binnenkort de lucht ingaan. Voor de villa zijn er nog maar enkele weken vrij; voor het zeiljacht hebben we nog wel wat meer beschikbaarheid voor het komende seizoen. We hebben een aantal leuke voorjaarsaanbiedingen voor u in petto, dus als u toch van plan was om te komen, maak er dan nu gebruik van en lees hierover meer in deze 29e nieuwsbrief.

Villa Eliá
De tuin is inmiddels flink onderhanden genomen en het zwembad is alweer gevuld! Verder klussen we in en om het huis om het weer optimaal te verfraaien voor onze gasten. We hebben nog enkele weken beschikbaar tijdens voor-, hoog- en naseizoen. Mocht onze villa onverhoopt vol zijn in de periode dat u Corfu wilt bezoeken, dan hebben wij een aantal accommodaties waar wij mee samenwerken. Derhalve kunnen wij u wellicht een alternatief aanbieden, dus het is altijd zinvol om contact met ons op te nemen.

Zeiljacht de Amazon
Het jacht ligt er weer stralend bij. Het heeft inmiddels een grote onderhoudsbeurt achter de rug en ligt sinds vorige week weer in het water. Kortom klaar voor het seizoen! We hebben de funattributen aan boord (zoals kneeboard, funbanden en subwing) aangevuld met waterski's voor kinderen. Als u met uw gezin komt zeilen, en Hennie vaart mee als schipper, wordt uw vakantie één groot succes voor alle gezinsleden. Naast het zeilen over de prachtige Ionische Zee, terwijl u het gevoel heeft alleen op de wereld te zijn, is er ook veel tijd voor alle watersport activiteiten die wij u aanbieden en natuurlijk om te zwemmen en te snorkelen.

In verband met de aantrekkelijke vliegtickets van Ryan Air hebben wij inmiddels besloten om de wisseldag voor het zeiljacht aan te passen. De vaste wisseldag voor seizoen 2014 is daarom op vrijdag! Zie hieronder voor meer informatie.

Ander nieuws
Voorjaarsaanbiedingen
Wij hebben de volgende aanbiedingen voor u in petto:
Villa Eliá
15% korting op de weken vóór 19 april aanstaande
Week 10-17 mei van €1.550,= voor €1.400,=
Week 5-12 juli van €2.250,= voor €2.000,=

Zeiljacht Amazon
Op alle nog beschikbare weken in april, mei of juni krijgt u 15% korting op de jachthuur. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid!

Diapondia ontdekkingstocht
We
ek 2-9 mei, speciale prijs slechts €295,= p.p.
Tijdens deze week kunt u meezeilen of zeilles krijgen op de Amazon. Gedurende de zeiltrip zullen we de Diapondia eilanden ontdekken en Corfu geheel rond varen. Heeft u interesse, meldt u dan snel, want vol = vol! 

Combinatie aanbieding villa en jacht
Begin juli zijn er nog mogelijkheden om een week villa te combineren met een week zeilhuur. Op een combinatie krijgt u 10% korting op de geldende tarieven (ook in geval van een aanbieding).

Ryan Air
Goed nieuws! Sinds kort heeft Ryan Air ook een basis in Nederland en wel de luchthaven Eindhoven-Welschap. Vanaf 4 april aanstaande zal er een rechtsteekse verbinding zijn naar Corfu vanaf deze luchthaven. Deze vlucht gaat 1x per week, te weten op vrijdag. Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk om 2x per week met Ryan Air naar Corfu te vliegen vanaf de luchthaven Düsseldorf-Weeze, namelijk op dinsdag en op vrijdag. Mocht u er zelf niet uitkomen, dan helpen wij u graag met het vinden van geschikte vluchten naar Corfu. Ook kunnen wij aansluitend een huurauto voor u verzorgen!

Wisseldagen
Voor het zeiljacht hebben wij dit seizoen de wisseldag aangepast naar vrijdag. Dit in verband met de gunstige vliegtarieven van Ryan Air. Voor de villa hanteren wij vooralsnog de zaterdag als vaste wisseldag. In het geval u een combinatie jacht/villa wilt boeken, zullen wij hier een passende oplossing voor vinden.

Grieks Pasen
Dit jaar valt het Griekse Pasen sinds jaren weer eens samen met het Paasfeest in Nederland, dat wil zeggen op 20 en 21 april. Zoals wij al eerder berichtten is het Paasfeest in Griekenland de belangrijkste gebeurtenis gedurende het jaar. Op Corfu is het een unieke viering om bij te wonen, met name de activiteiten die plaatsvinden in Corfu-stad, voorafgaand aan Paaszondag. De moeite waard om uw vakantieplannen hierop aan te passen!

Blijvende attentie 
Voor al onze gasten hebben wij vanaf dit seizoen een leuke attentie klaarliggen om na de vakantie nog af en toe nog eens terug te denken aan uw verblijf bij ons!

Zoover
De Zoover Awards 2014 worden eind april bekend gemaakt. Wij hopen dat we ook dit jaar weer bij de winnaars zitten en laten het u weten als het zover is…!

Corfu Zomernieuws
Er wordt weer hard gewerkt aan de 7e editie van Corfu Zomernieuws. De verwachting is dat de gedrukte versie begin mei klaar zal zijn. Deze zal verschijnen in een vernieuwd “jasje”. Ook de digitale versie zal rond deze tijd beschikbaar zijn en zal aan onze website gekoppeld worden. U kunt deze informatieve krant derhalve gedurende de eerste helft van mei downloaden!

Nieuwsbrief 30
Deze kunt u in de loop van de maand juni 2014 op uw scherm verwachten.

Wij wensen u alvast veel voorpret voor uw voor-, zomer- of najaarsvakantie. En laat het ons weten als u vragen heeft!

Wij ontvangen u deze zomer graag op Corfu.

Hartelijke voorjaarsgroeten en een fijn Paasfeest toegewenst. Kalo Pasxa!
Hennie en Karin Goudswaard

  

 Aanbiedingen
klik hier


Geen of weinig zeilervaring?

Klik hiervoor meer
informatie over
zeilvakanties met
privéschipper


  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6942433888 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 
 

 

Het einde van het jaar staat alweer voor de deur! 2013 is omgevlogen. Het is tijd om vooruit te kijken naar een nieuw jaar waar wij met een frisse start aan gaan beginnen. Ook zijn we ondertussen al volop bezig met de voorbereidingen voor het komende zomerseizoen.

Villa Eliá
De villa heeft een mooi seizoen achter de rug en wordt deze winter wederom verder verfraaid. Voor komende zomer hopen we de villa te voorzien van een loungezit op een van de terrassen, waar u op een zwoele zomeravond heerlijk kunt genieten van de zon die achter de bergen verdwijnt!

Voor het aanstaande seizoen trekken de boekingen enorm aan. Dit betekent dat de maand augustus bijvoorbeeld al bijna helemaal vol zit. Wacht daarom niet te lang met uw aanvraag, want vol is vol. En maak in ieder geval nog gebruik van onze vroegboekkorting! Zie hieronder voor meer informatie.

Vanaf komende zomer zullen wij naast villa Eliá ook andere accommodaties aan gaan bieden. Dit zal variëren van eenvoudige, goedkopere accommodaties tot aan accommodatie waar u veel persoonlijke aandacht krijgt en het prijsniveau wat hoger ligt. Mocht onze villa dus vol zijn, dan kunnen we u mogelijk een alternatief aanbieden.

Zeiljacht de Amazon
Ons jacht gaat deze week het water uit voor het jaarlijkse onderhoud en de benodigde keuringen. Ook het jacht zal een aantal verfraaiingen ondergaan, waaronder
een nieuwe bimini, met aan de zijkanten afritsbare zonneschermen. Hiermee spelen we in op feedback die we van onze eerdere gasten hebben gekregen. Dit zal het verblijf in de kuip, zeker hoogzomer, enorm veraangenamen.

Afgelopen seizoen hebben we wederom veel fijne gasten mogen ontvangen en de gezinnen met kinderen die we aan boord hebben gehad, waren allemaal enorm enthousiast, met name door alle extra’s en "fun" activiteiten die wij onze gasten bieden. Vanwege dit succes zal de funfactor nog verder worden uitgebreid met waterski's voor kinderen. Als Hennie als schipper meevaart zal hij er alles aan doen om het zijn gasten naar de zin te maken en het hen aan niets te laten ontbreken. Krijgt u ook al weer zin in een zeilvakantie? Mail ons dan voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Naast de Amazon zullen we komend seizoen ook een aantal andere zeiljachten aan gaan bieden van een college verhuurder. Hierdoor hebben we meer mogelijkheden om u in uw wensen te voorzien.

Ander nieuws
Vroegboekkorting 2014
Tot 31 december 2013 hanteren wij een vroegboekkorting van 10% bij een rechtstreekse boeking. Van 1 januari – 28 februari 2014 geldt een vroegboekkorting van 5%. Als u toch al van plan was om te komen, boek dan op tijd om dit leuke voordeeltje in ieder geval mee te pakken!

Vernieuwde website
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe versie van onze website die ook gebruiksvriendelijk zal zijn voor een tablet of smart phone. Door de werkzaamheden aan de site, is de huidige versie af en toe minder toegankelijk, waarvoor onze excuses. ‘s Avonds is de huidige site in ieder geval altijd te bezoeken. En voor vragen kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen. U weet ons vast te vinden! Zodra onze nieuwe website in de lucht gaat zullen wij u hiervan uiteraard op de hoogte brengen.

Zoover
We hebben het seizoen 2013 afgesloten met een gemiddeld cijfer van 9.8 voor villa Eliá en voor zeiljacht de Amazon een gemiddeld cijfer van 9.4. Wij zijn enorm vereerd met dit behaalde resultaat en bedanken al onze gasten voor de mooie woorden en het vertrouwen in ons.

Ryan Air
Deze luchtvaartmaatschappij zal komend seizoen wederom vliegen vanaf de luchthavens Düsseldorf-Weeze en Brussel Charleroi. Als u de tarieven goed in de gaten houdt, is het mogelijk om voor zeer aantrekkelijke prijzen, óók in het hoogseizoen, naar Corfu op en neer te vliegen.

Flamingo's op Corfu
In oktober jongstleden hebben wij flamingo's gespot bij het Korission meer in het zuiden van het eiland. Een spectaculair gezicht in dit prachtige natuurgebied!

Nieuwsbrief 29
Deze kunt u rond eind maart/begin april 2014 op uw scherm verwachten.

Rest ons nog om onze gasten van afgelopen seizoen hartelijk te bedanken voor het vertrouwen wat zij ons hebben gegeven om bij ons op vakantie te komen. We hopen u graag nog eens opnieuw te mogen verwelkomen. En uiteraard wensen wij u allen hele fijne feestdagen, omgeven door mensen die u lief zijn; een spetterende jaarwisseling en voor 2014 veel liefde, voorspoed en gezondheid.

Tot volgend jaar. Proost!

Hennie en Karin Goudswaard

 

  

 Tot 31 december 2013:
10% vroegboek
korting


Geen of weinig zeilervaring?

Klik hiervoor meer
informatie over
zeilvakanties met
privéschipper


  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6942433888 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 

Na een wat wisselvallige meimaand is de zomer nu toch écht aangebroken. Overdag temperaturen van 30 graden plus en heerlijke zwoele avonden om te genieten op het terras van villa Eliá of aan boord van zeiljacht de Amazon.

Reden te meer om u van de laatste nieuwtjes op de hoogte te brengen over ons “reilen en zeilen”. Heeft u uw zomervakantie nog niet geboekt? Maak dan nu gebruik van een van onze aantrekkelijke aanbiedingen! Succes verzekerd!


Recent kregen we het geweldige nieuws over de uitgereikte Zoover awards, waar we u eerder al over hebben bericht. Voor villa Eliá zijn we voor 2014 als winnaar uit de bus gekomen in de categorie villa’s in Griekenland. Een enorme blijk van waardering van onze villagasten, want zij hebben de reisrecensies ingevuld en daar is dit mooie resultaat uit voortgekomen. Inmiddels kregen we nog meer mooi nieuws, want ook voor zeiljacht de Amazon kregen we het fantastische bericht dat we in deze categorie zijn gewaardeerd als highly recommended”. Uiteraard zijn we ook onze zeilgasten zeer erkentelijk voor alle mooie recensies. Een kroon op ons werk waar we met recht trots op zijn. Kom dus ook het prachtige eiland Corfu bezoeken en geniet van een verblijf bij ons. Het zal u aan niets ontbreken. Voor de recensies op Zoover zie:
Villa Eliá en Zeiljacht Amazon

Aanbiedingen zomer 2014
Villa Eliá
5-12 juli
van € 2.250,= voor 1.650,=

12-19 juli
van €
2.250,= voor € 1.850,=

23-30 augustus
van
€ 2.250,= voor 1.950,=

30 augustus – 6 september 
van € 1.850,= voor € 1.650,=

Zeiljacht Amazon
Speciale WK aanbiedingen
20
juni – 27 juni:
van
€ 1.850,= voor € 1.350,=

27 juni - 4 juli
van
€ 1.850,= voor € 1.350,=

11-21 juli (10 dagen)
van
€ 2.900,= voor 1.990,=

Bij boeking tijdens de maanden september en oktober krijgen lezers van deze nieuwsbrief een korting van 10% op de geldende prijzen op een weekboeking.

Zeilen in het naseizoen?
Ideaal! Het is dan nog steeds heerlijk weer, met lekker warm zeewater, de gezellige havenplaatsjes die je onderweg aandoet zijn alweer rustig maar nog steeds gezellig knus en er staat een lekker zeilwindje! Wij zeggen - DOEN!! Dit kan in de maanden september en oktober ook voor een lang weekend. Trommel een paar vrienden op, boek goedkope tickets met Ryan Air rechtstreeks naar Corfu (vrijdag heen; dinsdag retour vanuit
Duesseldorf-Weeze)en zeil 4 dagen door het prachtige Ionische gebied. Succes verzekerd! Interesse? Check de beschikbaarheid!

Corfu Zomernieuws
De 7e editie van Corfu Zomernieuws is inmiddels uit! Dit keer in een nieuw jasje gestoken en een nieuw formaat. Bezoekt u Corfu deze zomer? Bij veel accommodaties ligt deze informatieve krant gratis voor u klaar. Of
klik hier voor de digitale versie!

 

 

 

Nieuwsbrief 31
Deze kunt u in de loop van de maand september 2014 verwachten.

Zonnige groeten en hopelijk tot snel ziens!

Karin en Hennie Goudswaard

 

  

 Aanbiedingen
klik hier


Geen of weinig zeilervaring?

Klik hiervoor meer
informatie over
zeilvakanties met
privéschipper


  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6942433888 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 

Nazomeren op Corfu

Kunt u in de herfstvakantie ook wel wat vitamine Z gebruiken, kom dan heerlijk nazomeren op Corfu

Villa Eliá
Wilt u nog een weekje komen genieten van zon en strand, dat kan in de herfstvakantieweek van 12-19 oktober. Deze week bieden wij nu aan voor € 1.250,=. Daarnaast is het mogelijk om tot en met 5 november rechtstreeks naar Corfu te vliegen met Ryan Air vanuit Dusseldorf-Weeze voor zeer aantrekkelijk ticketprijzen. Wij bieden de periode van 25 oktober – 5 november (11 nachten) aan voor € 1.500,=

Zeiljacht de Amazon
De maand oktober is ons jacht nog vrij. Voor een bareboat week in oktober betaalt u nu de aanbiedingsprijs van Euro € 1.250,=.

Midweek of weekend zeilen
Indien u een lang weekend of midweek wilt komen zeilen, dan kan dat in oktober bij ons ook. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten. Ryan Air vliegt op dinsdag en op vrijdag naar Corfu, waardoor de mogelijkheid bestaat om van zaterdagochtend t/m dinsdagmiddag (4 dagen) of van woensdagochtend t/m vrijdagmiddag (3 dagen) te varen. Ideaal bijvoorbeeld voor een uitje met een paar vrienden, dat al zo lang in de planning zat!

Herfstvakantie weken
Wilt u in de herfstvakantie met uw gezin komen zeilen met schipper? Het zal u en de kinderen aan niks ontbreken. Hennie zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen door onderweg uitgebreid de tijd te nemen om te gaan kneeboarden, varen met funbanden of de onderwaterwereld te ontdekken met de subwing.
Klik hier voor de filmpjes.
(Tip: bekijk deze filmpjes eerst zonder uw kinderen. Voordat u het weet zit u aan deze vakantie vast!)

Ook is er voldoende tijd om onderweg, op de mooiste plekken, te zwemmen of te snorkelen; te winkelen in de kleine, pittoreske havenplaatsjes, te genieten van de locale keuken in de traditionele taverna’s of aan boord lekker te barbecueën.

Ook de periode van 25 oktober – 5 november (11 nachten) is op de Amazon boekbaar. De bareboat jachthuurprijs voor deze periode is € 1.500,=.

Ander nieuws
Website
We zijn druk bezig om onze website te vernieuwen en aan te passen aan de huidige markt. Dat wil zeggen dat deze binnenkort ook beter te laden en bedienen zal zijn op een tablet of smartphone. Daarnaast zullen we de site aanvullen met nieuwe foto’s en teksten. Zodra de vernieuwde site de lucht ingaat, melden wij ons!

Vroegboekkorting 2014
Voor boekingen in 2014 hanteren wij de volgende vroegboekkortingen:
10%
bij boeking vóór 31 december 2013
5%
bij boeking tussen 1 januari en 28 februari 2014

Corfu in de wintermaanden
Wilt u Corfu eens in de winter bezoeken? Ook dat kan! Villa Eliá is namelijk van alle gemakken voorzien voor een comfortabel verblijf gedurende de wintermaanden. Ook in november en december komt de temperatuur nog geregeld boven de 20 graden en is het de meeste dagen heerlijk zonnig. Voor de koelere avonden is de villa voorzien van vloerverwarming en een openhaard voor extra sfeer. Wij zorgen voor het openhaardhout! Tijdens de winter hanteren wij geen vaste aankomst- of vertrekdag. Een verblijf kost dan € 125,= per nacht, met een minimum verblijf van 3 nachten. Bij een verblijf langer dan één week, maken wij een nog aantrekkelijker aanbod voor u!

Nieuwsbrief 28
Verschijnt rond de kerstdagen op uw scherm.

Mail ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag bij het zoeken naar vluchten, huurauto of andere zaken. Tijdens uw verblijf informeren wij u uitgebreid over de mogelijkheden die het eiland u te bieden heeft en bijvoorbeeld bij welke taverna’s u zeker eens een keertje aan moet schuiven.

Wij wensen u een kleurrijke herfst toe, en voor het opzoeken van de zon, moet u bij ons zijn!

Corfiotische groeten,
Hennie en Karin Goudswaard

 

  

 Alle aanbiedingen op een rij
klik hier


Geen of weinig zeilervaring?

Klik hiervoor meer
informatie over
zeilvakanties met
privéschipper


  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6942433888 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 
 

De zomer is in volle gang. Corfu is gezellig, bruisend en heerlijk warm. Op en top genieten voor de vele vakantiegangers die ons mooie eiland deze zomer aandoen. Een mooie gelegenheid voor ons om via deze extra nieuwsbrief alvast een aantal najaarsaanbiedingen te doen voor onze trouwe lezers.

Wie sluit ons seizoen af???
Ryan Air vliegt nog op Corfu t/m 5 november aanstaande. Op dit moment kost een retourtje Duesseldorf-Weeze naar Corfu, heen op 25 oktober; terug op 5 november slechts Euro 65,= per persoon retour ** (met 10kg handbagage)!!! Dit geeft u de unieke gelegenheid om voor een prikkie anderhalve week Corfu mee te pakken in een van de mooiste seizoenen van het jaar!

Sluitingsaanbieding van 25 oktober – 5 november
Boek nu uw ticket voor Euro 65,= en boek villa Eliá OF zeiljacht de Amazon. Voor beide slechts Euro 150,= per nacht. Succes verzekerd!

Kosten op basis van 11 nachten en vliegticket:
Bij boeking van 4 personen: Euro 477,50 pp
Bij boeking van 6 personen: Euro 340,= pp

** Ryan Air wijzigt regelmatig de ticketprijzen, dus wacht niet te lang!

NB Voor verblijf in de villa kunnen wij ook een aantrekkelijk geprijsde huurauto verzorgen.

Villa Eliá
De enige nog beschikbare seizoensweken in onze villa zijn van 5-12 en van 12-19 oktober. Tijdens deze laatste week is het in een deel van Nederland herfstvakantie. Grijp uw kans en boek, want vol = vol. Meldt bij boeking “nb26” en u krijgt 10% korting op de geldende tarieven.

Zeiljacht de Amazon
Het jacht is vanaf 21 september nog boekbaar, bareboat of met schipper. Ideaal om in de herfstvakantie met uw gezin te komen zeilen. Hennie schippert het jacht en vermaakt de gehele bemanning met allerlei wateractiviteiten. Ook deze zomer is dit weer zeer succesvol gebleken, en kijkt iedereen terug op een topvakantie. Meldt bij boeking “nb26” en u krijgt 10% korting op de geldende tarieven.

Ander nieuws
ALLEEN MAAR TIENEN!!!
Op de Zoover site hebben we vooralsnog dit seizoen alleen maar tienen ontvangen van onze gasten voor zowel jacht als villa. Wat een super compliment! Mocht u nog niet overtuigd zijn om rechtstreeks te boeken, dan is dit misschien het zetje in de rug dat u nodig heeft om uw vakantie bij ons door te brengen!

Motorboot
Recent heeft er een artikeltje gestaan over corfu unlimited in het blad motorboot, met dank aan Ellen Groenveld van Kidswatersport.nl. Klik hier voor het artikel.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen - wij horen graag van u!

Zonnige groeten,
Hennie en Karin Goudswaard


  

 


Geen of weinig zeilervaring?

Klik hiervoor meer
informatie over
zeilvakanties met
privéschipper


  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6942433888 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 
 

Wie boekt onzelaatste vrije hoogseizoenweken?

Villa Eliá
za 27 juli - 3 augustus
van € 2.200,= voor € 1.600,=

Zeiljacht Amazon
za 7 september - 14 september
van € 1.800,= voor € 1.600,=
za 14 september - 21 september
van € 1.800,= voor € 1.600,=

Het is fantastisch weer op Corfu! Iedere dag rond de 30 graden en onbewolkt – wie wil dit nou niet? Inmiddels staat het hoogseizoen voor de deur en zijn we aardig volgeboekt de komende weken. In het naseizoen echter zijn er nog diverse mogelijkheden om bij ons uw vakantie door te brengen. Wacht daarom niet te lang... Hieronder leest u weer al onze weetjes en aanbiedingen. Veel leesplezier met deze 25e uitgave van onze digitale nieuwsbrief.

Villa Eliá
Een aantal vakantiegasten zijn u inmiddels voorgegaan in onze villa en zij hebben weer mooie berichten achtergelaten in ons gastenboek en op de Zoover website! Het blijft prettig om tevreden gasten naar huis te zien gaan. Mocht u tijdens het hoogseizoen nog willen genieten van een verblijf hier, boek dan snel onze laatste nog beschikbare week.
Ook voor het najaar zijn er nog wat weken beschikbaar, te weten na 5 oktober aanstaande. De temperatuur op Corfu is in oktober nog altijd heerlijk; op het eiland is het dan alweer lekker rustig en de natuur staat opnieuw in volle bloei. Bent u een enthousiast wandelaar of fietser? Dan is deze periode uitermate geschikt voor een vakantie op Corfu.

Zeiljacht de Amazon
Ook op het zeiljacht zijn u alweer een aantal week- en dagtocht gasten voorgegaan. Zij hebben genoten van een relaxte vakantie in dit prachtige zeilgebied, wat nog steeds niet al te druk wordt bezocht en er zijn, zelfs in het hoogseizoen, nog altijd rustige plekjes te vinden! En als u geluk heeft, dan spot u onderweg een groep meezwemmende dolfijnen en gaat u naar huis met een mooie ervaring rijker!

 

 

Daarnaast is het jacht recent voorzien van een nieuwe kleuren kaartplotter in de kuip. Hierdoor is het navigeren tijdens het zeilen nog eenvoudiger geworden.

Vanaf 7 september aanstaande zijn er nog volop mogelijkheden om het jacht bij ons te huren, met of zonder schipper. Indien u met uw kinderen deze ervaring wilt delen, en een schipper meeneemt op uw zeiltocht, dan zult u niet teleurgesteld worden. De schipper haalt alles uit de kast om het ook uw kinderen enorm naar de zin te maken en ook hun vakantie onvergetelijk zal zijn. Hij zoekt de mooie baaitjes op om te zwemmen en te snorkelen, en daarnaast zal hij de kinderen vermaken met diverse watersport mogelijkheden achter de dinghy, zoals kneeboarden en varen in een funband. Of u bekijkt de onderwaterwereld eens met de subwing! Succes verzekert en vele jaloerse blikken van andere zeilers die met kinderen op hun jacht verblijven en dit spectaculaire gebeuren aanschouwen! Denk er eens aan om de herfstvakantie te boeken voor een zeilweek met uw kinderen. Om alvast in de stemming te komen kunt u de volgende filmpjes eens bekijken op youtube:
Funbanden filmpje
Kneeboard filmpje

Ander nieuws
Zoover awards
In april jongstleden zijn wij op de hoogte gebracht dat wij voor de villa een Zoover award hebben gekregen waarbij onze accommodatie als “highly recommended” staat aangemerkt. Een super waardering waar we enorm blij en trots op zijn.

Goedkope vluchten Weeze - Corfu
Met Ryanair vliegt u voor minder dan
€ 100,= retour naar Corfu! Vliegveld Düsseldorf-Weeze ligt net over de grens en is lekker compact waardoor u niet ver hoeft te lopen naar de gate. 

Publicaties
Corfu zomernieuws
De 6e editie is inmiddels een feit! Een kopie is op diverse plaatsen op Corfu op te halen of
klik hier
voor de digitale versie.

 

 

 

 

Griekenland Magazine
Dit leuke tijdschrift over Griekenland ligt sinds een paar weken weer in de schappen van de winkels in Nederland en België. Deze keer staat er een erg leuk artikel in van Karin’s hand over Paxos, het prachtige kleine eilandje ten zuiden van Corfu. Een aanrader voor iedere zeiler die dit gebied aandoet.

Nieuwsbrief 26
Verschijnt rond eind september/begin oktober op uw scherm. Hierin zullen de last minutes te vinden zijn voor de maand oktober en een terugblik op de hoogseizoenmaanden.

Indien u naar aanleiding van bovenstaande interesse heeft in een vakantie in onze villa en/of zeiljacht, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij wensen u een fantastische zomer toe wie weet, tot ziens op Corfu. 

Zomerse groeten,
Hennie en Karin Goudswaard

  

 Alle aanbiedingen op een rij
klik hier


Geen of weinig zeilervaring?

Klik hiervoor meer
informatie over
zeilvakanties met
privéschipper


  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6942433888 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 
 

Nog een paar weken en dan staat het nieuwe seizoen alweer voor de deur. De winter is voorbij gevlogen, echter houdt in Nederland wel erg lang aan! Bent u inmiddels die kou meer dan zat? Geniet dan des te meer van deze nieuwe, zonnige nieuwsbrief en boek één van onze aantrekkelijke aanbiedingsweken!

Op Corfu staat de natuur weer explosief in bloei. Wat een pracht aan kleuren van zoveel verschillende wilde bloemen! Een lust voor het oog. Wilt u dit ook aanschouwen en genieten van het heerlijke voorjaarszonnetje? Wie weet, mogen we u dan dit jaar ontvangen aan boord van ons prachtige zeiljacht en/of in onze comfortabele villa! Veel leesplezier!

Villa Eliá
Inmiddels leggen we de laatste hand aan het verfraaien en schoonmaken van de villa en staat deze er binnenkort weer tip top bij. Met fleurige bloemen op het terras en een welkomstattentie worden onze gasten onthaald en voelen zich snel thuis. Ook verzorgen wij bij aankomst een zeer uitgebreide oplevering waarbij we u wegwijs maken in het huis en veel tips en informatie geven over de omgeving en het eiland.

De boekingen komen ondertussen aardig op gang, dus mocht u plannen hebben om onze kant uit te komen - wacht dan niet te lang met uw reservering. Bent u nog niet helemaal overtuigd? Lees dan de fantastische reiservaringen die onze gasten op Zoover.nl achterlieten, gegarandeerd dat u niet langer zult wachten om bij ons uw vakantie door te komen brengen!

Zeiljacht de Amazon
Ook op de Amazon is hard gewerkt de afgelopen maanden. Zo zijn de motor en motorruimte volledig aangepakt en is het teakdek opnieuw gekit.
Naast
een i-pod aansluiting, een nieuw kneeboard en een subwing is er ook een nieuwe victron accumonitor geinstalleerd. Hiermee heeft u een nauwkeurig inzicht in de accu-status. 

Vanaf deze week ligt de Amazon weer in het water en zien wij onze eerste gasten in april snel tegemoet voor een fantastische en relaxte zeiltocht door het Ionische gebied. Ook voor ons zeiljacht staan een aantal zeer mooie recensies op de Zooversite. Neem een kijkje en raak overtuigd! 

Ander nieuws
Zoover awards
De uitreiking van de Zoover awards 2013 staat weer voor de deur en wij maken met zowel het zeiljacht als de villa een aardige kans dat we bij de winnaars voor 2013 gaan behoren. Half april is de verwachtte uitslag – we houden u op de hoogte!

Aanbiedingen
Klik hier voor een kompleet overzicht van onze laatste aanbiedingen. Als extraatje voor onze trouwe nieuwsbrief lezers hebben we een Paasaanbieding voor u in petto. U krijgt 10% Paaskorting op onze vaste prijzen of 5% extra Paaskorting op onze aanbiedingen. Kijk op onze website voor de voorwaarden. 

Grieks Pasen
Het Grieks Pasen valt dit jaar in het weekend van 4, 5 en 6 mei. Dat betekent dat het zomerseizoen hier al is begonnen en u dus juist nú de gelegenheid heeft om dit bijzondere feest op Corfu mee te maken. Wilt u meer weten, neem gerust contact met ons op.

Vluchten Weeze - Corfu vanaf € 35,= retour
vliegt vanaf vliegveld Düsseldorf-Weeze (net over de grens bij Venray, Limburg). Parkeren kunt u hier voor slechts zo’n € 45,= per week.

Publicaties
De Reiskrant van de Telegraaf
In één van de komende zaterdagedities in april van de Reiskrant van de Telegraaf, komt een rubriek over Griekenland waarin ook een artikel over corfu unlimited zal staan. Kijk dus uit naar deze krant! Bij de volgende nieuwsbrief zullen wij een kopie van het artikel toevoegen. Met dank aan Target Travel in Vleuten.

Corfu zomernieuws
Deze informatieve krant komt er ook dit jaar weer! Karin is samen met haar vriendin Annegreet druk bezig om Corfu zomernieuws begin mei van de drukpers te laten rollen en deze staat wederom vol leuke wetenswaardigheden en tips. De digitale versie zal daarna ook weer beschikbaar zijn. Indien u interesse heeft om deze te ontvangen, mail ons dan.

Nieuwsbrief 25
Verschijnt rond eind juni/begin juli op uw scherm.

Indien u naar aanleiding van bovenstaande interesse heeft in een vakantie in onze villa en/of zeiljacht (combinaties zijn ook mogelijk!), maar nog niet definitief kunt boeken, dan bieden wij u de mogelijkheid om een optie te nemen van maximaal één week. Zo kunt u alles op uw gemak regelen.

Wij wensen u veel zon toe de komende maanden en hopen u snel te mogen begroeten op het prachtige eiland Corfu. Daarnaast wensen wij u een heel gezellig Paasweekend toe!

Hartelijke groeten,
Hennie en Karin Goudswaard

 

  

 Paasaanbieding

klik hier


Geen of weinig zeilervaring?

Klik hiervoor meer
informatie over
zeilvakanties met
privéschipper


  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6942433888 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 
 


Wilt u tijdens deze druilerige dagen rond de Kerst al even wegdromen naar de zon? Bekijk dan eens de video op de home pagina van onze website - u komt gegarandeerd in de stemming! En boekt u nog vóór 31 december aanstaande uw vakantie bij ons, dan krijgt u 10% vroegboekkorting (van 1 januari t/m 28 februari 2013, 5%).

Wij wensen u veel leesplezier met deze 23e nieuwsbrief, hele gezellige feestdagen en veel geluk en voorspoed voor 2013.

Villa Eliá
Dit jaar hebben we voor het eerst gasten buiten het seizoen mogen ontvangen. Deze 6 dames hebben een fantastische tijd gehad en bovendien prachtig weer. Zelfs het zeewater was half november nog heerlijk om in te zwemmen. Lovende woorden zijn ons toegekomen, waaronder deze quote:
 “Corfu en villa Eliá in het naseizoen, vooral doen”.

Zeiljacht de Amazon
De Amazon is recent het water weer uitgegaan voor het jaarlijkse onderhoud. Daarnaast krijgt de motor een grote beurt.

Nieuwe uitrusting voor het komende seizoen:
Er komt een i-pod- en USB-aansluiting voor uw eigen  audio apparatuur. Tevens zal er een nieuw type kneeboard aan boord zijn, waarmee vooral de waterstarts eenvoudiger zullen zijn. En last but not least, er zal een zogenaamde subwing aanwezig zijn waardoor u ook van de schitterende onderwaterwereld kunt genieten.
Klik hier voor een impressie.

Diegenen die komende zomer met Hennie als schipper zullen gaan varen, zullen van alle extra mogelijkheden gebruik kunnen maken. Succes verzekerd, zeker voor gezinnen met opgroeiende kinderen.


Indien het jacht beschikbaar is, dan zullen we ook komend seizoen weer zeildagtochten varen. Heeft u hierin interesse? Informeer dan bij ons voor de mogelijkheden.

Ander nieuws
Vroegboek korting
Boekt u nog voor het eind van dit jaar dan ontvangt u 10% korting.
Van 1 januari t/m 28 februari ontvangt u 5% korting.

Vluchten Weeze - Corfu
Met Ryanair vliegt u nu vanaf maart 2013 al vanaf 

€ 98,=
retour naar Corfu! Vliegveld Düsseldorf-Weeze ligt net over de grens en is lekker compact waardoor u niet ver hoeft te lopen naar de gate. 

Publicaties
Zeilen
In november heeft er een kleine publicatie in dit mooie zeilblad gestaan over ons bedrijf. 

Travel club
Samen met onze partners van GriekenlandopMaat hebben wij een mooi artikel verzorgd voor het blad van de Travel club. Dit was wederom een goede manier om extra aandacht te vestigen op ons bedrijf.

Nieuwsbrief 24
Verschijnt rond eind maart/begin april op uw scherm.

Voor al uw vragen, neem gerust contact met ons op. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Wij wensen u voor 2013 nogmaals veel gezondheid en geluk toe, en als u wilt, kom dan de zon opzoeken op Corfu.

Hartelijke groeten,

Hennie en Karin Goudswaard

 

  

 Vroegboekkorting 10 %
t/m 31 december 2012


Geen of weinig zeilervaring?

Klik hiervoor meer
informatie over
zeilvakanties met
privéschipper


  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6942433888 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 
 


5 jaar
corfu unlimited - een mijlpaal!
Wat vliegt de tijd! Seizoen 2012 loopt langzaamaan ten einde, en eigenlijk hebben wij het in deze economisch mindere tijden toch best aardig gedaan! Tijd nu om vooruit te kijken en ons 6e jaar in te luiden!

In deze nieuwsbrief de prijzen voor seizoen 2013, en ook nog wat laatste last minutes en extra vroegboekkorting voor 2013.
Veel leesplezier, en wie weet tot ziens!

Villa Eliá
Onlangs hebben we zelf een weekje villa Eliá “ervaren” en we kunnen volmondig beamen dat het een heerlijk huis is om in te vertoeven! Iets wat we natuurlijk al lang wisten, maar zelf ervaren is altijd beter! Dit bevestigt dan ook meteen alle mooie feedback die we dit seizoen hebben ontvangen van onze gasten, en daar zijn we heel blij mee. Dank aan allen!

Dit najaar zullen we voor de eerste keer gasten ontvangen “buiten het seizoen”. Mocht u dat nou ook eens willen meemaken, informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. Het eiland is buiten het seizoen lekker rustig, en er zijn nog volop eetgelegenheden te vinden die open zijn. Ook Corfu-stad is bruisend en de natuur is schitterend. De herfst is inmiddels aangebroken en de bloemen en planten komen in hun 2e bloei! Een walhalla aan bloemen, en geur en kleur is in deze “2e lente” op het eiland te aanschouwen. Op dit moment is het overdag nog zo'n 30 graden op Corfu en dat blijft nog even zo! Ook het zeewater is perfect van temperatuur en tot de zon ondergaat is het zeer aangenaam vertoeven op een van de vele stranden die het eiland rijk is. Voor natuurliefhebbers, wandelaars of fietsers de ideale gelegenheid om het eiland eens te ontdekken als het minder warm is. Laat u aangenaam verrassen wat Corfu in deze tijd van het jaar allemaal te bieden heeft. De villa is “winterproof” ingericht, dus aan comfort geen gebrek! En uiteraard zoeken wij mee naar geschikte vluchten. Bovendien zitten we niet aan een vaste wisseldag vast, dus dat biedt meer flexibiliteit om te komen en te gaan.

Zeiljacht de Amazon
De Amazon heeft dit seizoen meer gevaren dan ooit en daar zijn we erg blij om. Ook voor het jacht hebben we veel positieve feedback en nuttige tips ontvangen waar we zeker iets mee gaan doen. Hierdoor maken we een verblijf aan boord zo mogelijk nog comfortabeler.

Ook de zeildagtocht is dit jaar weer een succes gebleken. In de weken dat het jacht vrij was is Hennie met regelmaat uitgevaren voor een dagtocht. Men ervaart deze dag op zee als een feestje. Zeer relaxt, lekker zwemmen, snorkelen en aan boord heerlijk bbq-en, om daarna met een mooi zeilwindje terug te varen naar de jachthaven in Gouvia. Wat wil een mens nog meer. Dus komt u dit óf volgend seizoen naar Corfu op vakantie, informeer dan naar de mogelijkheden, of maak gebruik van onze aanbiedingen die hieronder zijn vermeld.

Ander nieuws
Spectaculaire aanbiedingen, oktober 2012
De laatste aanbiedingen van dit seizoen:


Villa Elia
za 13 oktober - vr 19 oktober € 750,=

Zeiljacht de Amazon
za 13 oktober ma 22 oktober € 999,=
za 13 oktober - vr 26 oktober € 1.699,=
vr 19 oktober - vr 26 oktober € 950,= 

Prijzen 2013
De prijzen voor 2013 zijn inmiddels bekend.
Klik hier om deze in te zien!

Vroegboek korting
Vanwege ons eerste lustrum hebben wij voor 2013 een extraatje in petto. Indien u uw vakantie bij ons boekt vóór 31 december 2012, dan krijgt u niet de standaard 5% vroegboekkorting, maar 10%.

Samenwerking 2013
Ook voor komend zomerseizoen rekenen wij weer op de samenwerking met onze partners. Indien u het prettiger vindt om uw verblijf via een reisorganisatie in Nederland te boeken, neem dan met een van hen contact op. Wij werken al geruime tijd met zeer veel plezier samen met
GriekenlandopMaat en Eliza was here. Zij zullen voor u een vakantie samenstellen die op uw lijf geschreven is!

Publicaties
Zoover
Wij zijn enorm verguld met alle mooie commentaren.

Een fantastisch resultaat en een kroon op ons werk. Mocht u nog twijfelen om bij ons uw vakantie door te brengen, dan zal de berichtgeving op Zoover u vast en zeker over de streep trekken!

Griekenland Magazine
De herfsteditie van Griekenland Magazine 2012 is net van de pers. Dit is een jubileumnummer in verband met het 10-jarige bestaan, waarmee wij Griekenland Magazine van harte feliciteren. In deze editie is een mooi zeilartikel over ons opgenomen en staat Karin ook als correspondent vermeld!

Klik hier om het zeilartikel te lezen, of koop dit glossy tijdschrift voor een kompleet beeld!

 

 

Ik Vertrek
Recent is de “Ik vertrek” vervolguitzending over ons op diverse Belgische zenders uitgezonden. Dit heeft tot een aantal leuke nieuwe contacten geleid! 

Tijdschrift Zeilen
Helaas is het in eerste instantie toegezegde artikel in Zeilen uiteindelijk niet gepubliceerd. Binnenkort zijn er wel wat kleinere publicaties over corfu unlimited in dit prachtige zeilblad te verwachten.

Corfu Zomernieuws
Was weer een groot succes dit seizoen en zal ook in 2013 opnieuw verschijnen! Mocht u een leuk artikel over Corfu willen insturen of heeft u een idee voor een artikel, dat kan! Stuur dit naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de redactie van de Corfu Zomernieuws zal uw inzending/idee beoordelen voor publicatie in deze informatieve krant.

Nieuwsbrief 23
Verschijnt rond de jaarwisseling op uw scherm.

Wij staan voor u klaar tijdens deze laatste seizoensmaand van 2012 en daarna gaan de voorbereidingen beginnen voor de winterperiode. Voor al uw vragen, neem gerust contact met ons op. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Warme herfstgroeten en graag tot ziens op Corfu,

Hennie en Karin Goudswaard

 

  

 

 

 

Prijzen 2013


Geen of weinig zeilervaring?

Klik hiervoor meer
informatie over
zeilvakanties met
privéschipper


  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6942433888 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 
 

 

Vanaf een heerlijk warm en zonnig Corfu informeren wij u graag weer over de laatste nieuwtjes vanaf het corfu unlimited front! Dit is de 21e uitgave van onze digitale nieuwsbrief, waarmee we u veel leesplezier toewensen!

Villa Eliá
Alweer een aantal enthousiaste gasten gingen u dit seizoen voor in onze comfortabele villa. Nu is een druk hoogseizoen gestart waarbij we hopen op veel tevreden gasten die in ons huis zullen vertoeven. De komende periode is de villa nagenoeg volgeboekt. Echter de maanden september en oktober bieden nog ruimte, dus mocht u dan willen komen genieten van een relaxte tijd op Corfu, neem gerust contact met ons op. Ook is er in het naseizoen nog de mogelijkheid om een weekje villaverblijf te combineren met een week aan boord van de Amazon. Een unieke combinatie voor een heerlijke en onvergetelijke vakantie.

Zeiljacht de Amazon
Ook het zeiljacht heeft inmiddels de nodige enthousiastelingen aan boord gehad. Er zijn diverse keren dolfijnen gespot die met de boeg van het jacht mee zwommen – voor iedereen een fantastische belevenis! Zoals verwacht is het kneeboarden en het varen met de funbanden achter de snelle bijboot een groot succes, en niet alleen voor de kinderen! Ook voor het jacht staan er de komende tijd drukke weken op het programma. Naast de week van 4-11 augustus aanstaande zijn er nog enkele vrije weken beschikbaar in de maanden september en oktober. Met of zonder schipper kunt u het jacht bij ons huren tegen aantrekkelijke naseizoenprijzen. U kunt de aanbiedingen op onze website in de gaten houden of contact met ons opnemen. En mocht u uw vakantie naar Corfu al hebben geboekt, check dan de mogelijkheid om eens een dagtocht met ons mee te zeilen in september of oktober. Succes verzekerd!

Voor een super aanbieding voor de week van 4-11 augustus aanstaande - neem contact met ons op!

Ander nieuws

Publicaties
Corfu Zomernieuws
Half mei rolde deze weer van de pers. We zijn erg tevreden met het resultaat en krijgen veel leuke reacties. De 5e editie van deze informatieve krant is overal op het eiland verkrijgbaar en digitaal via deze link. Veel leesplezier!

 

Zoover
Veel mensen die een vakantie boeken bekijken vooraf de commentaren en aanbevelingen via o.a. Zoover. Inmiddels zijn er ook enkele van onze gasten geweest die een reiservaring op deze site hebben achter gelaten –
zie deze link. Hierbij roepen wij al onze voorgaande gasten op (voor zover wij dit nog niet in een persoonlijke mail hebben gedaan) om een commentaar op deze site achter te laten, zodat anderen kunnen lezen hoe u uw vakantie bij corfu unlimited heeft beleefd. Alvast enorm bedankt voor de moeite.

Nieuwe samenwerking
Wij zijn continue op zoek naar mogelijkheden om ons zeiljacht en villa onder de aandacht te brengen, om ook in deze moeilijke tijden, voldoende boekingen te genereren. Onlangs heeft dit weer tot een leuke nieuwe samenwerking geleid met OCC, een grote zeiljachtaanbieder in o.a. het Ionische gebied. Zij hebben onze villa aan hun “landaccommodatie” toegevoegd om zo hun zeilgasten ook de mogelijkheid te bieden om een zeilvakantie te combineren met een of meerdere weken “aan land” op Corfu. Inmiddels heeft dit al tot leuke resultaten geleid.

Natuurliefhebbers
Voor hen die van “wildlife” houden kunnen we melden dat Corfu een walhalla is als het gaat om de verschillende flora en fauna die het eiland rijk is. Vooral het voor- en naseizoen zijn de perfecte periodes om hiervan te komen genieten. U zult versteld staan van de hoeveelheid wilde bloemen, planten, insecten en andere dieren die u tegenkomt op dit groene eiland.

Vluchten Brussel - Corfu
Met Ryanair vliegt u nu al vanaf
€ 98,= retour naar Corfu!

Nieuwsbrief 22
Verschijnt rondom eind september/begin oktober op uw scherm.

Crisis
Helaas is de berichtgeving in de media rondom Griekenland de laatste tijd niet altijd even rooskleurig geweest. Dit leidt inmiddels tot veel minder bezoekers naar dit prachtige, gastvrije en fantastische vakantieland. Laat u echter niet afschrikken door deze negatieve berichtgeving, want er is op de Griekse eilanden absoluut niets aan de hand. U kunt hier nog steeds genieten van een onbezorgde vakantie waar het altijd mooi weer is en de mensen nog altijd even hartelijk zijn als voorheen. Mocht u uw vakantie nog niet hebben geboekt, steun dan de Grieken en kom alsnog deze kant op.

Kent u iemand anders die interesse heeft in deze nieuwsbrief, mail dan zijn of haar e-mail adres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Uiteraard kunt u deze nieuwsbrief ook aan uw contacten doorsturen. Indien u geen prijs meer stelt op informatie over corfu unlimited, laat het ons dan eveneens weten via bovengenoemd e-mail adres.

Indien u vragen heeft, of een offerte aan wilt vragen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen hier binnen 24 uur op reageren!

Zomerse groeten, en wie weet tot ziens op Corfu,
Hennie en Karin Goudswaard

 

  

 

Al een vakantie
geboekt naar
Corfu?

Zeil dan een dagje mee en beleef een onvergetelijke dag!


Geen of weinig zeilervaring?

Klik hiervoor meer
informatie over
zeilvakanties met
privéschipper


  corfu unlimited, Kato Korakiana, 49083 Corfu, Greece
  +30 26610 97257 (kantoor), +30 6942433888 (mobiel)

  www.corfuunlimited.com


 
 

nieuwsbrief20tn.jpg
nieuwsbrief april 2012 - 20

tn-nb19.jpg
Nieuwsbrief februari 2012 - 19
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
tn-nb18.jpg
Nieuwsbrief december 2011 - 18


tn nieuwsbrief 17.JPG

Nieuwsbrief september 2011 - 17


tn nieuwsbrief 16.JPG

Nieuwsbrief juli 2011 - 16


tn nieuwsbrief 15.JPG

Nieuwsbrief april 2011 - 15
tn nieuwsbrief 14.JPG 
Nieuwsbrief januari 2011 - 14
nieuwsbrief 13 tn.JPG
Nieuwsbrief oktober 2010-13
nieuwsbrief 12 tn.JPG
Nieuwsbrief juli 2010-12
nieuwsbrief 11 tn.JPG
Nieuwsbrief april 2010-11
nieuwsbrief 10 tn.JPG
Nieuwsbrief januari 2010-10nieuwsbrief 9 tn.JPGNieuwsbrief oktober 2009 - 9


nieuwsbrief 8 tn.JPG
Nieuwsbrief juli 2009 - 8

villa special tn.JPG
Villa special mei 2009

nieuwsbrief 6 tn.JPG
Nieuwsbrief april 2009 - 6

nieuwsbrief 5 tn.JPG
Nieuwsbrief januari 2009 - 5

afb-nieuwsbriefseptember2008.JPG
Nieuwsbrief september 2008 - 4
afb-nieuwsbriefdecember2007.JPG
Tags: CorfoeCorfuGriekenlandGrieks pasenIonisch gebiedIonische eilandenKerkyraKorfoeKorfuPaxos
FaLang translation system by Faboba