Corfu unlimited - Karin en Hennie Goudswaard. Wij stellen ons graag aan u voor

Sinds 2008 bieden wij droomvakanties aan op het Griekse eiland Corfu. corfu unlimited wordt geleid door Karin en Hennie Goudswaard. Hennie was hiervoor ICT manager bij diverse internationale bedrijven en in zijn vrije tijd zeilinstructeur. Karin heeft jarenlange ervaring als communicatie adviseur op internationaal vlak. Samen hebben wij twee fantastische kinderen, Kiki en Kasper.

corfu unlimited 
Historie

Al jaren droomden wij van een leven op Corfu en inmiddels hebben wij deze droom waargemaakt. Nadat wij beiden jarenlang in zeer drukke banen hebben gewerkt voor diverse internationale organisaties, hebben we besloten om ons hectische leven drastisch om te gooien en onze droom te gaan verwezenlijken.

Waarom Corfu?
Onze allereerste vakantie samen was op Corfu en toen al heeft dit eiland ons hart gestolen. Wij hebben in de afgelopen jaren de halve wereld rondgereisd en op de een of andere manier wisten we het wel zo te plannen dat Corfu met regelmaat ook op ons reisprogramma stond. Dit maakte van Corfu voor ons een soort tweede thuis en bracht steeds meer het verlangen met zich mee om ons hier ooit te gaan vestigen. Wat ons vooral zo aantrekt aan dit eiland is de schoonheid van het groene en gevarieerde landschap, het zo goed als ongerepte binnenland, de gastvrijheid van de Grieken, het heerlijke eten, het prachtige zeilgebied en natuurlijk het klimaat. Al deze elementen hebben ons ervan overtuigd om deze grote stap te nemen.

Wat kan corfu unlimited u bieden?
Vanuit de jachthaven Gouvia marina bieden wij zeilvakanties aan op ons jacht de Amazon. U kunt het schip bareboat huren, met schipper of met instructeur.
 
Daarnaast hebben wij in het authentieke plaatsje Ano Korakiana een unieke locatie gevonden met een adembenemend uitzicht over het eiland, de bergen en over de Ionische zee. Op deze plek hebben wij zelf een luxe villa met privézwembad gebouwd.

Wij zijn destijds verliefd geworden op dit prachtige gebied en wij zijn ervan overtuigd dat ook u na een vakantie bij ons met groot enthousiasme naar huis gaat. Wij zorgen er in ieder geval voor dat het u aan niets zal ontbreken!
Voor verdere informatie en boekingen verwijzen wij u graag naar de overige pagina’s op deze website. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen u snel als gast te mogen begroeten!

Karin en Hennie Goudswaard

corfu unlimited werkt samen met de volgende partners:

Naam         Website
 Beeldlab    http://www.beeldlab.nl/
 Peter Jan de Werk * Media & Communicatie    http://www.peterjandewerk.nl/
 Fotografie Charles Borsboom    http://www.charlesborsboom.com/
 Studio Dekker    http://www.dekkeridee.nl/
 Vakantie corfu pagina    http://vakantie-corfu.uwstart.nl/
 Startpagina.nl    http://zeilen.startpagina.nl/
 Tony Moss RYA Yachtmaster instructor    http://www.tonymoss.com/
 Startpagine.be    http://corfu.startpagina.be/
 SailorsWorld    http://www.sailorsworld.com/
 Petra Mens Omtzigt - Docente Grieks  

 hppt://www.datisgrieksvoormij.nl

 
 

Tags: CorfoeCorfuGriekenlandGrieks pasenIonisch gebiedIonische eilandenKerkyraKorfoePaxos
FaLang translation system by Faboba