10 jaar Corfu unlimited

Reden voor een feestje!

Like en deel onze Facebook pagina

en maak kans op een week gratis verblijf

in villa Elia of op zeiljacht de Amazon

 

Goede uitrusting van het zeiljacht is echt onderscheidend tov normale huurschepen van grote bedrijven

Verrassend snelle zeiler ook bij slechts 3 Bft

Beste vakantie ever. Voor de derde keer op zeiljacht Amazon. Deze keer voor twee weken. Toch nog te kort. We hebben weer enorm genoten van de luxe aan boord!

Zeilschip Amazon huren is geweldig. De service van Hennie en Karin is super, bedden zijn opgemaakt en boodschappen zijn al gedaan als je arriveert. De boot is vrij eenvoudig te bedienen en van alle gemakken voorzien.

En zoals elke zeiler dat zal herkennen zoek je op het water toch een beetje de competitie met soortgenoten waarbij een 46-voeter van een gerenommeerde scheepsbouwer haar meerdere moest erkennen in de Amazon.

In de laatste 12 jaren heb ik 42 verschillende boten gehuurd bij 19 verschillende bedrijven. Het grote verschil zit in de service, Corfu Unlimited krijgt een 10 met een griffel, zo hoort het dus.

De Amazon is een Atlantic Magic 44. Vergeleken met de moderne jachten is dit meer een zeilboot.

De boot heeft een aantal belangrijke opties die nu juist een vakantie met familie zo aangenaam maken, zoals een zeer grote accucapaciteit, 600 liter water, een boegschroef, een lift voor de buitenboordmotor

Boot is helemaal compleet, fijne service was dat de boodschappen al voor ons gehaald waren zodat t meteen feest was

Kapitein Hennie past zich op heel natuurlijke wijze aan t gezelschap, je vergeet eigenlijk dat hij dat kapitein is.

Het ontbrak werkelijk aan niets. Het jacht is duidelijk uitgerust voor prive gebruik en niet voor de verhuur. Een wereld van verschil met een normaal verhuur jacht.

Ook de service is top. De tweede dag hadden we een klein probleempje met de buitenboord motor van het bijbootje. Na een telefoontje was Hennie binnen een half uur ter plaatse om het op te lossen.

Een stabiel jacht met een uitgebreide uitrusting.

Geen gemiddelde charterbak maar een mooi klassiek jacht dat door een ervaren zeiler wordt verhuurd in een prachtige omgeving.

Dit is voor iedereen aan te raden, zeer zeker ook voor een gezin met jonge kinderen! We hebben een geweldige tijd gehad en komen zeker terug volgend jaar, een dikke 10!

Uitstekende uitleg over het schip maar ook over wat er allemaal rond Corfu te bekijken is. Eigenaren zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en als er probleempjes zijn. Geweldige ondersteuning! Klein detail - de koelkast blijft werken, ook als je onder zeil bent.

Voor het eerst na 15 jaar charteren kunnen we de koelkast aanlaten staan. Wat een verademing.

Heerlijk die draadloze afstandsbediening voor het anker. Vanuit de kuip alles onder controle.

Aan alles is gedacht, er is zelfs een kaasschaaf aanwezig.

Geen gesjouw meer met de bijboot die hangt netjes in davids.

Zelfs aan een luxe takel voor de buitenboord motor is gedacht.

Clearly the yacht is maintained with care and attention because the owner's heart is in itTags: BareboatCommentaarCorfufeedbackGouviaMarinaRecensieZeiljacht verhuur Corfu
FaLang translation system by Faboba